"Καλή άμυνα και σωστή κυκλοφορία"

Ο Ντόνι ΜακΓκράθ, εκπροσωπόντας τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Ίκαρο, μίλησε για τα στοιχεία που είχε σήμερα ο ΠΑΟΚ και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση.
"Καλή άμυνα και σωστή κυκλοφορία"

Τα όσα είπε ο Αμερικανός γκαρντ του Δικεφάλου:

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι ως ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλή άμυνα, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και κάναμε κάποια πράγματα που θέλαμε. Είναι μια καλή εντός έδρας νίκη. Είχαμε ασφαλώς κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά το σημαντικό ήταν ότι αντιδράσαμε σωστά, σαν ομάδα, όταν ο Ικαρος έκανε τη δική του αντεπίθεση".

Για τα συναισθήματά του που επέστρεψε ξανά στο Παλατάκι, σημείωσε: "Νιώθω καλά που επέστρεψα εδώ, ήταν ωραία η ατμόσφαιρα απόψε κι ελπίζω οι φίλαθλοι να μας στηρίξουν στα παιχνίδια της ομάδας".

Για τις επιπλέον αρμοδιότητες που είχε στο σημερινό παιχνίδι, υποστήριξε: "ο Χάτσερ είχε πρόβλημα με τα φάουλ. Αναγκάστηκα να παίξω λίγο πιο επιθετικά και λίγο περισσότερο ως πόιντ γκαρντ".

Για το αν νιώθει "άνθρωπος του αγώνα" με τη σημερινή του απόδοση, τόνισε: "Όχι, νομίζω ότι η ομάδα ξεχώρισε σήμερα με την άμυνα και τη καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δεν μπορεί να δοθεί αυτός ο τίτλος σε κάποιον".

 

Διαβάστε ακόμη...