"Στοίχισαν τα λάθη"

Ο τεχνικός του Δικεφάλου Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Αλεξάνδρειο", στάθηκε στα λάθη των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία στοίχισαν!
"Στοίχισαν τα λάθη"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη που έπαιξε καλύτερα και δίκαια είναι ο νικητής. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Δώσαμε στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία να κάνει εύκολα καλάθια. Προσπάθησαν οι παίκτες, στο δεύτερο μέρος. Προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, αλλά είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα και τρία εύκολα χαμένα λέι απ. 

Σε ερώτηση για το πώς είδε το ματς, ανέφερε: "Ήταν ένα Άρης-ΠΑΟΚ, σίγουρα όχι ποιοτικό, θα έλεγα πως ήταν νευρικό ματς, με σκληρές άμυνες. Είχε τεχνικά στοιχεία, αλλά δεν τα βλέπει ο κόσμος. Ο κόσμος θέλει καρφώματα, εύστοχα τρίποντα. Ενα Άρης-ΠΑΟΚ είναι κλειστό ματς και είναι δύσκολο να συμβούν αυτά. Οι 49 πόντοι που δεχτήκαμε στο ημίχρονο μας στοίχισαν".

Όσο για την αναφορά του Αλεξανδρή στη διαιτησία, ο Μαρκόπουλος, σημείωσε: "Όταν η διαφορά πήγε από τους 7 στους 13, είναι το σημείο που διαμαρτύρεται και ο ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματα των διαιτητών"

Διαβάστε ακόμη...