Παίρνει… αύξηση ο Πόρτερ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ πήρε από το χέρι τον ΠΑΟΚ οδηγώντας τον στην είσοδό του στα Play Off της Basket League μέσω της 8ης θέσης δεδομένου πως άγγιξε το τριπλ-νταμπλ καταγράφοντας 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 6 κλεψίματα, συνεχίζοντας τις υψηλές του πτήσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα. Με δεδομένη μάλιστα την εξασφάλιση εισόδου του Δικεφάλου στα Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος, αξίζει να επισημανθεί και η αύξηση των απολαβών του Αμερικανού άσου.
Πηγή: forzaonline.gr
Παίρνει… αύξηση ο Πόρτερ
Photo Credits: @FORZAONLINE.GR Website

Ενδεικτικό πως στην πρωταρχική συμφωνία του με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ που επί της ουσίας εξασφάλιζε 10 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως προστέθηκε και το σενάριο εισόδου των «ασπρόμαυρων» στην εν λόγω διαδικασία. Ένα ενδεχόμενο που επρόκειτο να κρατούσε τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στη Θεσσαλονίκη έως και τα Play Off με ταυτόχρονη αύξηση των απολαβών του. Από τη στιγμή δε που το σύνολο του Στάθη Νεραντζάκη επικράτησε επί του Αμαρουσίου με 77-62, θέτοντας βάσεις εισόδου στα Play Off γίνεται αντιληπτό πως θα εφαρμοστούν όλα όσα είχαν προσυμφωνηθεί στο συμβόλαιο του Αμερικανού άσου.

«Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Είναι ο τρόπος που με υποδέχθηκε η ομάδα, οι φίλαθλοι που ήταν στο αεροδρόμιο και τους συναντώ καθημερινά. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω στο μέλλον, αλλά θα επιστρέψω ξανά εδώ» επισημαίνει διαρκώς ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχοντας προσαρμοστεί για τα καλά στη Θεσσαλονίκη επιθυμώντας μελλοντικά να ενσωματωθεί ξανά στο «ασπρόμαυρο» κλαμπ.

Διαβάστε ακόμη...