Το περσινό… παράδειγμα με Παναθηναϊκό (vid)

Ένα χρόνο και τέσσερις μέρες μετά ξανά αντίπαλοι στο Παλατάκι
Πηγή: paok24.com
Το περσινό… παράδειγμα με Παναθηναϊκό (vid)
Photo Credits: @paok24 website

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό, αλλά για πρώτη στην έδρα του. Αρχικά, οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στη Ρόδο για τον ημιτελικό του Super Cup, στο οποίο οι Πράσινοι επικράτησαν με 64-77.

Ακολούθησε ο αγώνας του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, εκεί που ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, χάνοντας με 95-83 και σήμερα, έρχεται η τρίτη «μονομαχία» των δύο.

Η προηγούμενη φορά που ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στο Παλατάκι ήταν στις 13 Μαρτίου του 2023, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Σε ένα από τα πρώτα παιχνίδια του Φώτη Τακιανού στο πάγκο της ομάδας, είχε γίνει μία μεγάλη υπέρβαση, με τη νίκη με 81-73, με τον Χαντς να κάνει σπουδαίο παιχνίδι με 27 πόντους. Νίκη που είχε ανοίξει το δρόμο για την 4η θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Κάτι ανάλογο ψάχνει και σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τις συνθήκες βέβαια να είναι τελείως διαφορετικές και με έναν Παναθηναϊκό που είναι πολύ καλύτερος ποιοτικά από την περσινή version του, ενώ ο “Δικέφαλος του Βορρά”, δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα…

Θυμηθείτε την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού:

Διαβάστε ακόμη...