Ξεκίνημα στα Playoffs με πολύ δύσκολο παιχνίδι…

Ο ΠΑΟΚ mateco ξεκινά την πορεία του στα Playoffs του φετινού πρωταθλήματος, με αγώνες που έχουν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, απέναντι στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ (20:15) της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.
Ξεκίνημα στα Playoffs με πολύ δύσκολο παιχνίδι…
Photo Credits: @paokbc.gr website

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ mateco Στάθης Νεραντζάκης αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR τόνισε: «Ξεκινάμε την τελευταία φάση του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζουμε τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξέρουμε ποιος είναι ο βαθμός δυσκολίας αυτής της σειράς, αλλά και ότι έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων. Έτσι το έχουμε προσεγγίσει σε όλη την διάρκειας της προετοιμασίας αυτό το διάστημα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, πρωτίστως από το επίπεδο του αντιπάλου μας».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Jamuni McNeace, Νίκος Τσιακμάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Cecil Williams, Νίκος Αρσενόπουλος, Michal Michalak, Justin Alston και Kevin Porter Jr. 

Διαβάστε ακόμη...