Στην Αθήνα για ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 17:15, για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Στην Αθήνα για ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την καθιερωμένη ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση όπου ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε έμφαση στην τακτική.

Ο Σταύρος Σχίζας αναφερόμενος στο δύσκολο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco στο Περιστέρι τόνισε:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το Περιστέρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, με καλή ψυχολογία, καθώς μόλις προκρίθηκε στους "16" του Basketball Champions League. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια και εύχομαι να ακολουθήσομε και εμείς την επόμενη Τρίτη. Τώρα όμως το μυαλό μας είναι μόνο στο αγώνα αυτό, γιατί το Περιστέρι έχει καλό ρυθμό, ενώ εμείς βγαίνουμε από μία δύσκολη κατάσταση, καθώς θεωρώ ότι ξεπερνάμε τα θέματά μας. Χρειάζεται πολλή προσήλωση, το Περιστέρι είναι μία ομάδα που δεν συγχωρεί τα λάθη και πρέπει να πάμε για να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, που αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Σταύρος Σχίζας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Laurynas Beliauskas.

Εκτός αποστολής παραμένει ο Justin Alston, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Διαβάστε ακόμη...