"Ακούν ΠΑΟΚ και βαράνε στο κεφάλι"

"Προσοχή για να πάμε όλοι μαζί στο παιχνίδι της 15ετίας".
"Ακούν ΠΑΟΚ και βαράνε στο κεφάλι"

Ο Χρήστος Καραμπέρης μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στο libero fm 107.4 για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Πόσα εισιτήρια έχουν εκδοθεί; "Περίπου 7-7.500 χιλιάδες λόγω των μέτρων τάξης δεν τα έχουμε βγάλει όλα|

Σε ποιον παλιό αγώνα δυσκολευτήκατε να βρείτε εισιτήριο; |Από το 1985 και μετά με την Μπολόνια. Από εκεί και μετά υπήρχε πρόβλημα όπου στο Αλεξάνδρειο έβγαιναν 5.500-6.000 εισιτήρια και δεν έφταναν. Ο ΠΑΟΚ τότε δεν παιζόταν με τίποτα. Η πεντάδα τότε ήταν απίστευτη. Κόρφας, Πρελέβιτς, Λέβινγκστον, Φασούλας απίστευτη ομάδα"

Για την αγωνιστική κρίση στην ομάδα αυτήν την περίοδο... "Είναι αλήθεια αυτό και αποδείχτηκε στην ήττα από τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Έτυχε μία συγκυρία πραγμάτων. Χτύπησε ο Κακαρούδης έφυγε και ο Μπρέμερ. Ήρθαν κάποια άλλα παιδιά και θέλουν χρόνο προσαρμογής. Έκανε και την κοιλιά της η ομάδα και όλα αυτά επηρέασαν. Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ στο ημιτελικό θα παίξει ως ΠΑΟΚ"

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκος είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε κάποιες πιθανότητες να περάσουμε. Δεν θα συμφωνησω πως είναι παιχνίδι 15ετίας. Αυτό είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Το παιχνίδι της 15ετίας θα είναι ο τελικός εφόσον περάσουμε εκεί."

Τι έγινε με τον Άρη και την τιμωρία: "Τελικά αυτό που διαβάσαμε ήταν η έκθεση της αστυνομίας. Θεωρώ πως ήταν τραβηγμένη η τιμωρία. Όντως πετάχτηκαν κάποια αντικείμενα και κροτίδες αλλά θεωρώ υπερβολική την τιμωρία. Πρέπει να προσέχουμε την ομάδα μας. Είτε κερδίσει είτε χάσει. Δεν κρινόμαστε από ένα παιχνίδι.

Εμείς παλεύουμε για τα χρέη. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει πως ο ΠΑΟΚ και αύριο θα υπάρχει.
Αδιανόητο το πρόστιμο για μια ομάδα 300.000 μπάτζετ να τιμωρείται με 30.000. Δυστυχώς μας έχουν βάλει στο μάτι για πολλούς λόγους. Τώρα δεν είναι της παρούσης. Πρέπει να είναι ο κόσμος να είναι πολύ προσεκτικός.

Να βγάλει το λαρύγγι του και μέχρι εκεί. Θα το παλέψουμε και ό,τι γίνει. Αν περάουμε καλώς αν δεν περάσουμε συνεχίζουμε... Δεν αξίζει ο κόπος να πάει κάποιος φυλακή. Στο ματς με τον Άρη δεν είχαμε ούτε μία σύλληψη. Αυτό χαροποίησε εμένα και την ΚΑΕ πάρα πολύ. Σκέφτομαστε τους γονείς τους. Δεν πρέπει να μπούμε σε αυτήν την διαδικασία.

Η αστυνομία θα κάνει την δουλειά της. Επιπλέον έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τους συνδέσμους. Πιστεύω αυτή την φορά θα αντιμετωπίσουμε καλύτερα τον αγώνα. Ως σωματεία έχουμε άριστες σχέσεις με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος να βοηθήσει με την φωνή του και μέχρι εκεί.

Οι αθλητές πως αντιμετωπίζουν τον ημιτελικό: "Σίγουρα αυτό είναι πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με την Αμαλιάδα. Για τους παίκτες είναι κάτι διαφορετικό. Ο ΠΑΟΚ έχει να πάει 16 χρόνια σε τελικό. Αλλά δεν είναι το παιχνίδι της 15ετίας. Τα δύσκολα είναι να βρούμε τα λεφτά που απαιτούνται για να είμαστε εντάξει στις απαιτήσεις μας.Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πέσουμε κατηγορία για να φύγει ο βραχνάς των χρεών. Δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε ακόμη...