Τακιανός: «Ξεχωριστό το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη, να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι»

Οι δηλώσεις του Φώτη Τακιανού ενόψει του Final 8 του κυπέλλου στο Ηράκλειο και της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά απέναντι στον Άρη.
Τακιανός: «Ξεχωριστό το παιχνίδι κυπέλλου με τον Άρη, να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι»
Photo Credits: @SDNA

Ο Φώτης Τακιανός μίλησε στην συνέντευξη τύπου για το Final 8 του κυπέλλου στο Ηράκλειο και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένος απέναντι στον Άρη προκειμένου να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Όσα είπε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους φορείς που διοργανώνουν κάτι ξεχωριστό. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα υπάρχει παρουσία φιλάθλων, κάτι τόσα χρόνια το αποφεύγαμε. Ευχή μου να διεξαχθεί ένα τουρνουά ανταγωνιστικό και χωρίς παρατράγουδα. Παίζουμε με τον Άρη, η συγκυρία είναι ότι παίξαμε ξανά χθες για το πρωτάθλημα, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Δε δημιουργεί κάτι το ξεχωριστό. Οι δύο διοργανώσεις είναι διαφορετικές.

Ο χαρακτήρας των νοκ-άουτ παιχνιδιών κάνει ιδιαίτερο το παιχνίδι του Κυπέλλου. Θέλουμε να μπούμε με καλύτερη εμπειρία από χθες, καλύτερα προετοιμασμένοι στο αγωνιστικό και πνευματικό κομμάτι για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο».

Σε ερώτηση για τον ρόλο των διoικήσεων σχετικά με τη βία είπε: 

«Είναι θέμα παιδείας, πρέπει από το σχολείο τα παιδιά να μάθουν να συμπεριφέρονται, τις ηθικές αξίες και υπό ποιο πρίσμα να υποστηρίζουν τις ομάδες τους. Να έχουν τη σωστή νοοτροπία αλλά θα πρέπει να υπάρχει η σωστή καθοδήγηση από τη μικρή ηλικία».

Διαβάστε ακόμη...