Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Νέα Ιωνία
SHARE:
Άγγελος Αγγελίδης:
«Κλειδώσαμε σήμερα την όγδοη θέση, είμαστε στα πλέι-οφ. Δεν ξέρω πότε γίναμε άκρως επιθετική ομάδα, η οποία σκοράρει 90+ πόντους. Παρόλα αυτά, τα κορίτσια ρίχνουν πάρα πολύ δουλειά. Εγώ νευριάζω κάποιες φορές γιατί περιμένω πάρα πολλά από εκείνες, και γι' αυτό καμία φορά είμαι έξαλλος. Τις αγαπώ όλες πάρα πολύ, είμαι περήφανος για εκείνες, για την προσπάθεια που κάνουν κάθε μέρα στην προπόνηση.
Ήταν μία δύσκολη κατάσταση, πρωτόγνωρη για εμάς, να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, αλλά η ομάδα ανταπεξήλθε και ήταν πάρα πολύ σωστή. Ένα μεγάλο μπράβο και στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, προσπάθησε μέχρι το τέλος, και με το zone press και με τη ζώνη να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό, αλλά εμείς βρήκαμε μεγάλα σουτ σε εκείνο το σημείο, και όταν σπάγαμε εύκολα το zone press βρίσκαμε εύκολα καλάθια.
Παρόλα αυτά θα πρέπει να διορθώσουμε την άμυνα μας, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πάρα πολύ καλή καθώς δεχτήκαμε μόνο 36 πόντους, αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν τραγική καθώς δεχτήκαμε 47. Κάναμε ένα τρίτο δεκάλεπτο πάρα πολύ καλό. Πάμε τώρα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και όμορφα και βλέπουμε στα πλέι-οφ».
Ντάνι Ουίλιαμς:
«Νιώθω πολύ χαρούμενη. Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, αλλά η ομάδα μας είναι σε καλό μομέντουμ, όλες νιώθουμε πολύ καλά και έτσι ήρθε μία σημαντική νίκη. Για την συνέχεια του πρωταθλήματος θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε.
Νιώθουμε καλά, έχουμε καλό ρυθμό και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί. Όσον αφορά την ατομική εμφάνιση μου, δεν θα κατάφερνα τίποτα αν δεν είχα αυτές τις συμπαίκτριες, οπότε αυτό ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά».