Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15/02, 14:30)

Για την 19η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Αθήνα, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου και ώρα 14:30, τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (15/02, 14:30)
Photo Credits: @acpaok Facebook

Ο Δικέφαλος τα έδωσε όλα στο ΣΕΦ στην προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωση, και δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό μομέντουμ μετά τη νίκη με 102-81 επί της Ανόρθωσης Βόλου. Το σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται σε τροχιά πλέι-οφ.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 88-63 του Παναθλητικού και βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 15-1.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από ένα ματς που παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη. Αυτό που κρατάμε είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίζαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι που παλεύει να μπει στο final 4 του Eurocup και αυτό δείχνει την δυναμική του. Πλήρες ρόστερ και εμείς πρέπει να είμαστε σωστοί αμυντικά από το πρώτο λεπτό».

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
19η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος»
14:30, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ΕΟΚ TV)

Διαβάστε ακόμη...