Με το... αριστερό μπήκε στη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ

Για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στο Παλατάκι τον Πανσερραϊκό, γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό με το τελικό σκορ 74-80. Άσχημο ξεκίνημα για την ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ που δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση.
Με το... αριστερό μπήκε στη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @acpaok Facebook

Για την 1η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου, στο PAOK Sports Arena, τον Πανσερραϊκό, γνωρίζοντας την ήττα με 74-80.

Παρότι ο ΠΑΟΚ μπήκε άσχημα στο παιχνίδι (4-14), με την συμβολή των Μέιμπρι και Ζορμπαλά ανέτρεψε το σκηνικό (16-14) και έκλεισε την πρώτη περίοδο μπροστά με 25-22, έχοντας σημαντική βοήθεια και από τη Γουίλιαμς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Πανσερραϊκός βρήκε ρυθμό στην επίθεση και κατάφερε να σκοράρει με συνέπεια, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 41-50. Ο ΠΑΟΚ, παρότι βρέθηκε πίσω, έδειχνε διάθεση να μείνει κοντά και να διεκδικήσει το ματς μέχρι τέλους.

Στην τρίτη περίοδο οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν την προσπάθεια, όμως ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και να το μεγαλώσει προσωρινά στο +13 (53-66). Παρά το γεγονός αυτό, οι παίκτριες του Δικεφάλου δεν πτοήθηκαν και κράτησαν δυνάμεις για το φινάλε.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Με τις Ζορμπαλά και Γουίλιαμς να πρωταγωνιστούν, η διαφορά μειώθηκε στους έξι πόντους (74-80), βάζοντας ξανά πίεση στον αντίπαλο. Ο χρόνος, ωστόσο, δεν ήταν αρκετός για την ολική ανατροπή, με την πρόκριση να χάνεται.

Τα δεκάλεπτα: 25-22, 41-50, 53-66, 74-80.

ΠΑΟΚ (Αγγελίδης): Τσιχλάκη 2, Κυπριανού 1, Γουίλιαμς 20(2), Γιαννούδη, Ράτζα 5(1), Μάμπρεϊ 17(3), Παπαϊωάννου 2, Γκρέισον 14, Ζορμπαλά 9(1), Μπάντου 4(1).

Παρακολουθήστε ξανά τον αγώνα:

Διαβάστε ακόμη...