Ελευθερία Μοσχάτου-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Για την 22η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 15:00, την Ελευθερία Μοσχάτου.
Ελευθερία Μοσχάτου-ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
Photo Credits: @acpaok.gr

Ο Δικέφαλος, τα έδωσε όλα στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας, ωστόσο «λύγισε» στην παράταση. To σύνολο του Άγγελου Αγγελίδη βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας 27 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. 

Απέναντί του, η Ελευθερία Μοσχάτου, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 80-78 από τον Εύνικο, και παρέμεινε στην πέμπτη θέση με 28 βαθμούς σε 19 παιχνίδια. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ΕΟΚ TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, και έχουμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση, με νίκη άνω των πέντε πόντων. Με πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Δεν είχαμε χρόνο για ξεκούραση, παρόλα αυτά ως ΠΑΟΚ, κατεβαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη!». 

Πηγή acpaok.gr

Διαβάστε ακόμη...