ΜΜΕ Ισπανίας: «O ιστορικός σύλλογος που θέλει να γίνει ξανά μεγάλος»

Η παρουσία του ΠΑΟΚ στην πόλη της Μούρθια, για το δεύτερο ημιτελικό του FIΒΑ Europe Cup, έχει κάνει ακόμα μεγαλύτερο το ενδιαφέρον των Ισπανών για όσα γίνονται τελευταία στο «Δικέφαλο του Βορρά».
Πηγή: paok24.com
ΜΜΕ Ισπανίας: «O ιστορικός σύλλογος που θέλει να γίνει ξανά μεγάλος»
Photo Credits: @fiba.basketball

Η ηλεκτρονική έκδοση της «La Verdad» και ο συντάκτης Εμίλιο Σάντσεθ-Μπολέα, ετοίμασε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα, με αφορμή τις αναμετρήσεις με τη Μούρθια, για την αλλαγή που συντελείται στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τέλης Μυστακίδης.

«Ο ιστορικός σύλλογος που θέλει να γίνει ξανά μεγάλος» είναι ο τίτλος του σχετικού αφιερώματος. «25 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στη Euroleague, o ΠAOK είναι στη Μούρθια για να εκπληρώσει την αποστολή του και με ένα μεγάλο πρότζεκτ σε εξέλιξη» συνεχίζει.

Στο κείμενο υπάρχουν αναφορές στη διοικητική αλλαγή που συντελέστηκε πριν μερικούς μήνες, φυσικά στη συμφωνία με έναν προπονητή του βεληνεκούς του Αντρέα Τρινκιέρι, ενώ ο συντάκτης σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ είναι στους συλλόγους που έχουν κάνει επαφή με τη Euroleague, προκειμένου να μπει άμεσα στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Διαβάστε ακόμη...