Μια πανέμορφη «ασπρόμαυρη» ιστορία από τη Σλοβακία! (pics)
SHARE:
Στη Σλοβακία βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Πριέβιτζα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του FIBA Europe Cup. Η αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται από χθες (20/1) στη Σλοβακία, όπου και προπονήθηκε, ενώ σήμερα (21/1) το πρωί έκανε ένα πρωινό «ξεμούδιασμα», λίγες ώρες πριν από την έναρξη του πολύ σημαντικού ευρωπαϊκού αγώνα (20:00 ώρα Ελλάδος).
Μάλιστα, την αποστολή των «ασπρόμαυρων» την περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς εκεί συνάντησαν έναν Σλοβάκο φίλο του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήγε να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς.
Ο Ντάνιελ πήγε στο γήπεδο με τον πατέρα του, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως δεν ήταν από την πόλη και ταξίδεψε χιλιόμετρα για να δει τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τους παίκτες της ομάδας, αλλά και με τον Νίκο Μπουντούρη και πήρε μαζί του μια φανέλα του Δικεφάλου υπογεγραμμένη απ’ όλη την ομάδα!
Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες: