Προπόνηση και ταξίδι!
Στην τελική ευθεία για την αυριανή αναμέτρηση με την Τρέπσα στην πόλη Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup, μπαίνει ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
SHARE:
Προερχόμενος από την ήττα στη Γερμανία από την Μπράουνσβάιγκ, την πρώτη του στη διοργάνωση και τη νίκη του επί του Άρη στο “Αλεξάνδρειο”, ο Δικέφαλος ολοκληρώνει σε λίγο την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τη “μάχη” με τους Κοσοβάρους με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena, ενώ αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει το ταξίδι της για το Κόσοβο.
Αύριο το πρωί δε, οι “ασπρόμαυροι” θα προπονηθούν στο – χωρητικότητας 3 χιλιάδων φιλάθλων – Minatori Sports Hall, το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με την Τρέπσα, αύριο το απόγευμα στις 19:30.
TAGS: