«Eίμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς με την Τόφας - Θα μας δώσει ώθηση το γεμάτο Παλατάκι»

Οι σκέψεις του Έλβαρ Φρίντρικσον πριν από το μεγάλο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ με την Τόφας.
«Eίμαστε ενθουσιασμένοι για το ματς με την Τόφας - Θα μας δώσει ώθηση το γεμάτο Παλατάκι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τόφας στο Παλατάκι (16/1 - 19:30) για το τελευταίο παιχνίδι των play-in του BCL και θέλει τη νίκη-πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Έλβαρ Φρίντρικσον μίλησε στην Media Day της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στα ΜΜΕ και τόνισε την σημασία του γεμάτου PAOK Sports Arena, τονίζοντας πως το σύνολο του Τακιανού άφησε πίσω το κακό παιχνίδι στο Περιστέρι και έχει επικεντρωθεί πλήρως σε αυτό κόντρα στους Τούρκους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις σκέψεις του μετά από ένα κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα κι ένα κρίσιμο ματς που έρχεται:

«Είναι μια εντελώς διαφορετική διοργάνωση. Υπάρχει ένας στόχος, το πώς θα προκριθούμε στους "16" της διοργάνωσης. Γι' αυτό το μυαλό και οι σκέψεις μας είναι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι ότι θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα γεμίσουν το Παλατάκι».

Για το αν η παρουσία του κόσμου θα βοηθήσει ή θα δώσει έξτρα άγχος στην ομάδα:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα λειτουργήσει βοηθητικά για εμάς. Δεν νομίζω ότι θα βάλουν επιπλέον πίεση σε εμάς. Θα μας δώσουν περισσότερη ενέργεια, εμείς πρέπει να την πάρουμε αυτή την ενέργεια και να τη δείξουμε στο γήπεδο».

Για το πώς περιμένει το τρίτο παιχνίδι με την Τόφας:

«Είναι μία ομάδα που και στα δύο παιχνίδι έπαιξε με πολύ απλό τρόπο, νομίζω ότι ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και στο αυριανό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να πάρουν αυτοί τον έλεγχο του αγώνα κι εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. Περιμένουμε να δείξουν κάποια επιθετικότητα και πολλή ενέργεια μέσα στο ματς και πρέπει να τα ματσάρουμε αυτά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν μίλησε με τους συμπαίκτες του μετά το ματς με το Περιστέρι:

«Οποιοσδήποτε είναι άνθρωπος του αθλητισμού ή κινείται γύρω από τον αθλητισμό πρέπει να έχει κοντή μνήμη, να μην μένει στο προηγούμενο αποτέλεσμα, να κοιτάζει αυτό που έχει μπροστά του. Το παιχνίδι ξεκινάει 0-0, αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Πολλές φορές είναι θετικό ότι δεν έχεις πολύ χρόνο και πρέπει να κοιτάξεις αμέσως το επόμενο παιχνίδι και να δεις αυτά που έχεις να διορθώσεις για το επόμενο και να πετύχεις τους στόχους σου».

Διαβάστε ακόμη...