«Άλλους 5-6 παίκτες Ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Μάνος Μαλελής και μίλησε για τις συζητήσεις που έγινε με τους υποψήφιους χορηγούς για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και για τις προσθήκες που χρειάζεται η ομάδα.
«Άλλους 5-6 παίκτες Ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις συναντήσεις που έχει με τους υποψήφιους χορηγούς:

«Είχα μια συνάντηση πολύ καλή χθες και αισιοδοξώ. Ελπίζω πως μέχρι την Τετάρτη – Πέμπτη θα υπάρχει κάτι. Υπάρχουν πάνω από τρεις χορηγοί αλλά οι τρεις είναι αυτοί που ενδιαφέρονται για την φανέλα και για άλλες τέτοιες ενέργειες. Το σημαντικότερο είναι η επαναφορά του τραπεζικού συστήματος και για αυτό είμαι αισιόδοξος. Οι συζητήσεις πάντως είχαν έναν τέτοιο χαρακτήρα που δύσκολα θα χαλάσει μία συμφωνία».

Για τις προσθήκες που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:

Τον εκτιμώ πολύ τον κ. Μαρκόπουλο και φυσικά αυτός θα αποφασίσει για τις κινήσεις που χρειάζονται. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Για τον νέο τραυματισμό του Χαραλαμπίδη:

«Είναι ένα εξαιρετικό άτομο και ένας εξαιρετικός παίκτης και ελπίζω να ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα γιατί είναι ο στυλοβάτης της ομάδας. Ελπίζω να παραμείνει με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι μεγάλος άνθρωπος αλλά και αρχηγός της ομάδας».

Για τους παίκτες που θα πάρει ο ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πως θα πάρει άλλους 5-6 παίκτες ο ΠΑΟΚ. Μπορεί και τις επόμενες μέρες να έχουμε την πρώτη ανακοίνωση για τις χορηγίες και τότε θα εκφράσουμε το είδος και την μορφή της συμφωνίας».

Διαβάστε ακόμη...