Ξύπνησαν μνήμες (photos)...

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Paok Sports Arena  εμφανίστηκαν στο παρκέ οι Kλιφ Λέβινγκστον, κεν Μπάρλοου και Βίλλυ Βάρνερ...
Ξύπνησαν μνήμες (photos)...

Τους τρεις παίκτες που κόσμησαν παλιότερα με την παρουσία τους την ομάδα μπάσκετ του Δικεφάλου, τους υποδέχτηκε, αρχικά, η διοίκηση  της ΚΑΕ με επικεφαλής τον Μπάνε Πρέλεβιτς.

Ακολούθησαν πολλές φωτογραφίες με την τωρινή ομάδα του «Δικεφάλου» και συζήτηση με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, αλλά και άλλους παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ έδωσε στους τρεις Αμερικανούς, αλλά και στον Κόρφα, φανέλες της ομάδας με τα ονόματά τους, αλλά και έγγραφο με την επίσημη εγγραφή τους στο σύλλογο παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του συλλόγου.

Σε δηλώσεις του οι Αμερικανοί τόνισαν:

Βάρνερ: «Είναι όνειρο που έγινε πραγματικότητα η παρουσία μου εδώ. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να αγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο. Από ότι έχω μάθει η τωρινή ομάδα έχει πολλά νέα παιδιά και προοπτική» και συνέχισε: «Είμαι έτοιμος να υπογράψω συμβόλαιο με την ομάδα, εφόσον με θέλουν...»

Λέβινγκστον: «Το γήπεδο είναι εντυπωσιακό»...

Μπάρλοου: «Είναι σα να βρισκόμαστε σπίτι μας. Έχω δει στο ίντερνετ πως είναι η ατμόσφαιρα στο γήπεδο όταν είναι γεμάτο.»

Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και προσέξτε ιδιαίτερα κάποιες φωτογραφίες που πραγματικά αποπνέουν ΔΕΟΣ...

{gallery}2013/Basket/Diafora/Ken-Klif-Billy-John{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...