"Δεν ξεχνάω τις φιλίες στον ΠΑΟΚ"

O Κλιφ Λέβινγκστον, με αφορμή το φιλικό που διεξάγεται την Τετάρτη (28/11) στο Παλέ, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.
"Δεν ξεχνάω τις φιλίες στον ΠΑΟΚ"

Τα όσα είπε ο βετεράνος Αμερικανός αστέρας του ΠΑΟΚ στο Libero 107,4:

Μιλώντας αρχικά για τις αναμνήσεις που έχει ο ίδιος είπε: "Θυμάμαι πως οι άνθρωποι στην Θεσσαλονίκη είναι ζεστοί κάτι που μου άρεσε.Στην Θεσσαλονίκη έκανα φιλίες ενώ ακόμα και στην Αμερική μου λέγανε πόσο πολύ με αγαπάνε"
Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το κάρφωμα που έκανε ο ίδιος στον Μουρεσάν και η απάντηση του ήταη η εξής: "Στην αρχή όταν σηκώθηκα φοβήθηκα μήπως με κόψει στον αέρα γι αυτό τον λόγο πήδηξα όσο πιο ψηλά μπορούσα και έτσι τα κατάφερα".

Για τον αν μετάνιωσε που έφυγε από το NBA για λογαριασμό της Ευρώπης ο ίδιος είπε: "Ήμουν στο Σαν Ντιέγκο και η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα να φύγω από το NBA. Στην συνέχεια όμως σκέφτηκα πως είναι ευκαιρία για να ζήσω μια νέα κουλτούρα".

Για την αποδοχή του κόσμου του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο ο ίδιος είπε: "Δεν περίμενα τόσο κόσμο. Ρωτούσα τους ανθρώπους γιατί ήρθε τόσο κόσμος για μένα; Με ξέρουν; Συνεχώς με αποθέωναν στον δρόμο".

Για τον καπνό στο Παλί ο ίδιος δήλωσε: "Στο NBA το κάπνισμα απγορεύεται είπα. Το ίδιο μου είπαν και οι άνθρωποι εδώ στην Ελλάδα πως επίσης απαγορεύεται το κάπνισμα. Πάντως ποτέ δεν θα ξεχάσω τον καπνό στο Παλέ".

Στην ερώτηση για το αν θυμάται το πρώτο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρη ο ίδιος είπε: "Θυμάμαι ότι είχα βγει έξω με τον Άντερσον και τον Τάρπλεϊ και κάποιος μας είχε δει και το είπε στην ομάδα και στην συνέχεια μου είπαν πως απαγορεύται να βγαίνω έξω μια βδομάδα πριν το ντέρμπι".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τον ΠΑΟΚ και το τι είναι αυτό που του έχει μέινει: "Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φιλίες που δημιουργήθηκαν τον τρόπο υποδοχής που μου επιφύλαξαν και επίσης δεν θα ξεχάσω το γεγονός ότι οι φίλαθλοι με βάλανε στην καρδιά τους.Αυτά τα έχω ζήσει μόνο στον ΠΑΟΚ και στους Σικάγο Μπουλς".

Στην συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τον ημιτελικό απέναντι στην Μπενετόν λέγοντας χαρακτηριστικά: "Το παιχνίδι το χάσαμε γιατί δεν παίξαμε περιφερειακή άμυνα και γενικά δεν παίξαμε όπως το συνηθίζαμε".

Για το αν συναντιέται με παλιούς συμπαίκτες από τους Σικάγο Μπούλς ο ίδιος είπε: "Βρεθήκαμε το 2011 με όλα τα στελέχη για να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος αλλά γενικά συναντιόμαστε".

Διαβάστε ακόμη...