"Θέλει χρόνο η ομάδα..."

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, μιλώντας σε ραδιόφωνο της πόλης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ίκαρο, τον τραυματισμό του Χαραλαμπίδη, αλλά και το στόχο του φετινού ΠΑΟΚ...
"Θέλει χρόνο η ομάδα..."

Διαβάστε τα όσα είπε στο "Libero 107,4":

Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα του τραυματισμού του Χαραλαμπίδη, λέγοντας: «Είναι από τους καλύτερους παίκτες και αυτός στον οποίο στήθηκε η ομάδα. Από ότι φαίνεται η ομάδα προσαρμόζεται, υπάρχουν λύσεις. Ο Χαραλαμπίδης έχει έναν τραυματισμό ίσως λίγο πιο ύπουλο αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι, εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε κάθε περίπτωση»

Σχολιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά από την εμφάνιση της ομάδας: «Στο πρώτο ημίχρονο φαινόταν το άγχος, ίσως δείξαμε πολύ σεβασμό στον Ίκαρο. Οταν παίζεις στην έδρα σου πρέπει από το πρώτο λεπτό να είσαι πολύ δυνατός. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, το διορθώσαμε όμως στο δεύτερο, παίξαμε σκληρή άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ και πήραμε τη διαφορά. Όταν υπάρχει συγκέντρωση μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλά. Υπάρχει ανομοιογένεια σε όλες τις ομάδες τώρα και δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση»

Για την άμυνα της ομάδας, η οποία δέχθηκε πολλούς πόντους μόνο από τον Κυρίτση: «Για μένα είναι πολύ θετικό καθώς είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστείς σε έναν παίκτη παρά σε πέντε. Ο Ίκαρος έχει τον Κυρίτση που είναι χαρισματικός σκότερ, αλλά στο σύγχρονο μπάσκετ, κανένας παίκτης δε μπορεί να αντέξει 40 λεπτά και να κερδίσει μία ομάδα μόνος του»

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες ίσως έχουμε μεγαλύτερο βάθος. Υπάρχει ανομοιογένεια ακόμη όμως γιατί υπάρχουν παίκτες και από άλλες κατηγορίες στην ομάδα. Το μπάσκετ κρίνεται στις λεπτομέρειες θα υπάρχουν παιχνίδια που θα πάνε στον πόντο. Εχουμε όμως πολλούς Ελληνες και αυτός είναι σημαντικό, απλά θέλει χρόνο η ομάδα»

Τέλος για τον φετινό στόχο της ομάδας, ο Δημήτρης Χαριτόπουλος είπε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, ίσως στο δεύτερο γύρο να μπορέσουμε να το πούμε αυτό. Μπορεί το πρωτάθλημα να είναι χαμηλότερου επιπέδου φέτος αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικό. Είναι και θέμα ημέρας όταν μιλάμε για ένα ματς την εβδομάδα. Μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος θα δεις σε τι επίπεδο βρίσκεσαι. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι και θέλουμε να είμαστε κοντά σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Διαβάστε ακόμη...