"Τιμή για κάθε αθλητή ο ΠΑΟΚ"

Ο Γιώργος Θεοδωράκος μίλησε στο Sport 103 FM για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, τους στόχους του, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη αλλά και τον Σούλη Μαρκόπουλο.
"Τιμή για κάθε αθλητή ο ΠΑΟΚ"

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση. Τώρα βρίσκομαι σε στάδιο συντήρησης, σε μία εβδομάδα θα ξεκουραστώ και μετά θα ξεκινήσω εντατικά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για κάθε αθλητή να παίζει σε αυτόν το σύλλογο. Περιμένω την προετοιμασία με ανυπομονησία και όρεξη για πολλή δουλειά».

Για τη συμμετοχή του στο καμπ του ΠΑΟΚ: «Τον Ιούνιο και λίγο από τον Ιούλιο έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου, έδειξα τι μπορούσα να κάνω στο γήπεδο και είμαι ευτυχισμένος που έπεισα τον προπονητή. Πιστεύω ότι είδε ενέργεια, πιέζω στην άμυνα, προσπαθώ στην επίθεση... Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο».

Για το συμπαίκτη του, Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τον οποίο ανακοινώθηκαν μαζί: «Είναι χρήσιμος για κάθε ομάδα, είναι γρήγορος παίκτης, πολύ αλτικός και με πολύ καλό σουτ».

Για τους στόχους του: «Μέσα από κάθε προπόνηση να γίνομαι καλύτερος και ο προπονητής να με συμπεριλάβει στα πλάνα του. Θέλει κόπο και δουλειά, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Πρέπει σιγά σιγά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης να βελτιώνονται, για να φτάσουμε σε κάποιο σημείο».

Για το Σούλη Μαρκόπουλο: «Έχει γράψει τη δική του ιστορία, δουλεύει πολύ, προσπαθεί να πάρει τα πάντα από τον παίκτη και δίνει πολύ έμφαση στην άμυνα».

Διαβάστε ακόμη...