"Δεν ήμασταν καλοί στα εκτός έδρας"

Ο Δήμος Ντικούδης, σε δηλώσεις του, μίλησε για τα τελευταία παιχνίδια του Δικεφάλου με τον ΚΑΟΔ και τον Άρη, ενώ για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, κόστισαν οι εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας.
"Δεν ήμασταν καλοί στα εκτός έδρας"

Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, ανέφερε: "Το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παίξαμε καλό μπάσκετ, αμυνθήκαμε σωστά, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό και κερδίσαμε το παιχνίδι με ευκολία. Στο τέλος επιδιώξαμε να πάρουμε την διαφορά, δεν το καταφέραμε αλλά και πάλι μια νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως ο ΚΑΟΔ μας ικανοποιεί".

Για την ήττα και την κακή εμφάνιση απέναντι στον συμπολίτη, την περασμένη αγωνιστική, σχολίασε: "Δεν κάναμε κάτι το ιδιαίτερο απέναντι στον Αρη. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, δεν διεκδικήσαμε το ματς όπως θα έπρεπε. Ξεχάσαμε όμως γρήγορα αυτό το ματς και στο ματς με τον ΚΑΟΔ ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο μας.

Θεωρώ ότι τις πιο πολλές φορές η ζωή είναι δίκαιη. Δεν ήμασταν καλοί στα εκτός έδρας ματς και το πληρώσαμε αυτό. Δυστυχώς έτσι όπως παίζαμε σε πολλά ματς εκτός έδρας δεν δικαούμασταν κάτι παραπάνω από αυτή την μία νίκη που έχουμε. Αν είχαμε ακόμη δύο ή τρεις νίκες παραπάνω, τότε θα μιλούσαμε τώρα για άλλους στόχους".

Για τα πλέι οφ που έρχονται, τόνισε: "Καλό είναι να ξεκινήσουν τα πλέι οφ όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μην χάσουν οι ομάδες τον ρυθμό που έχουν. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολα στα πλέι οφ, ειδικά όταν είσαι 7ος ή 8ος οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές σε σχέση με το αν βρισκόσουν στην εξάδα.

Εμείς θα δουλέψουμε για να εμφανιστούμε όσο πιο αξιοπρεπείς γίνεται και θα επιδιώξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Διαβάστε ακόμη...