Σε όλο τον κόσμο οι φανέλες του Kevin Porter Jr.

Η είδηση της έλευσης του Kevin Porter Jr. στον ΠΑΟΚ mateco έκανε τον γύρο του κόσμου και προκάλεσε έντονη συζήτηση παντού. Μία εβδομάδα μετά την άφιξη του Αμερικανού γκαρντ στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ακριβώς διαδρομή, κάνουν πλέον και οι φανέλες του, οι οποίες ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
Σε όλο τον κόσμο οι φανέλες του Kevin Porter Jr.
Photo Credits: @PAOK BC

Το “77” που επέλεξε ο Kevin Porter Jr. και φόρεσε ήδη στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ταξιδεύει πλέον σε όλο τον κόσμο. Το βράδυ της άφιξης του KPJ στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκε ο πρώτος νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ που προμηθεύτηκε την επίσημη εμφάνιση της ομάδας με το “77” και η συνέχεια ήταν και συνεχίζει να είναι εντυπωσιακή! Στις ΗΠΑ έχει σταλεί ήδη ένας σημαντικός αριθμός επίσημων εμφανίσεων του ΠΑΟΚ, αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως η Αγγλία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, το Λουξεμβούργο, η Νορβηγία και η Σουηδία.

Όσον αφορά την Ελλάδα; Φυσικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αλλά και σε κάθε γωνιά της χώρας. Από τον Έβρο μέχρι τη Ρόδο, την Καλαμάτα, τη Γαύδο και την Τέλενδο!

Ο Kevin Porter Jr. θα πραγματοποιήσει το πρώτο του παιχνίδι στο PAOK Sports Arena αυτή την Κυριακή στο παιχνίδι απέναντι στην Καρδίτσα (14/4 στις 20:15) στην προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει μία θέση στα Playoffs. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τις επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ, αλλά και τα νέα εντυπωσιακά T-shirt που αναμένονται ως το τέλος της εβδομάδας, μαζί με άλλα αναμνηστικά προϊόντα.

Διαβάστε ακόμη...