«Θέλω και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Μαρκίς Τάουνς έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε από το γήπεδο το παιχνίδι με το Λαύριο, όντας μάλιστα, αρκετά ενθουσιώδης. Ο Αμερικανός γκαρντ, μίλησε για τον εαυτό του και τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
«Θέλω και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

«Είδα το παιχνίδι από κοντά σήμερα και είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες εκτελέσεις, είναι πράγματα που πρέπει να φτιάξουμε που μας είπε ο προπονητής μετά το παιχνίδι. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου με τον καλύτερο τρόπο για να πάρει τις νίκες που θέλει» είπε αρχικά.

Όσο για την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ, σημείωσε... «Το συμβόλαιο μου με την Όπαβα τελείωνε, ήμουν σε κάποιες συζητήσεις μέσα στην εβδομάδα. Κοιτούσα την αγορά με τον ατζέντη μου και ο ΠΑΟΚ με προσέγγισε πριν 2-3 μέρες. Μίλησα με τον τιμ μάνατζερ, τον προπονητή και μου άρεσαν πολύ αυτά που μου είπαν. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, που έχει ανάγκη τη βοήθεια μου τώρα».

Αναφερόμενος στα αγωνιστικά του στοιχεία, είπε... «Είμαι ένας παίκτης που μπορεί να επιτεθεί με πολλή ενέργεια. Να τελειώσω τις φάσεις κοντά στο καλάθι, να δημιουργήσω καλά σουτ μέσης απόστασης. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου αυτό, σε όλη την καριέρα μου. Μπορώ επίσης να σουτάρω καλά για τρεις, να παίξω με μεγάλη αθλητικότητα και να βοηθήσω τόσο στο «2» όσο και στο «1». Νιώθω πολύ άνετα παίζοντας και στις δύο θέσεις. Μπορώ να βγάλω ενέργεια στην άμυνα, όπως επίσης να έχω και το ρόλο του ηγέτη».

Διαβάστε ακόμη...