Ο ΠΑΟΚ mateco σε ρυθμούς BCL

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται πλέον ο ΠΑΟΚ mateco, καθώς από αυτή την εβδομάδα ξεκινά και η διαδικασία των ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας.
Ο ΠΑΟΚ mateco σε ρυθμούς BCL

Πρεμιέρα από την Κωνσταντινούπολη, με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Galatasaray EMKAS, που θεωρείται από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο χρόνος προετοιμασίας είναι ελάχιστος και ουσιαστικά σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που ο κόουτς Φώτης Τακιανός είχε την ευκαιρία να επικεντρώσει την προπόνηση στο παιχνίδι της Τετάρτης, με έμφαση στην τακτική και σε όλα εκείνα που πρέπει να κάνει η ομάδα απέναντι στη Galatasaray.

Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο PAOK Sports Arena, ήταν και η τελευταία της ομάδας μας επί Ελληνικού εδάφους, πριν από τον αγώνα με την Galatasaray EKMAS.

Νωρίς το πρωί (09:25) της Τρίτης (17/10) η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη. Αρκετά νωρίς το απόγευμα της ίδιας ημέρας (15:00) θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας μας στο Sinan Erdem Dome, καθώς λίγες ώρες αργότερα, στο ίδιο γήπεδο θα διεξαχθεί ο αγώνας Efes Anadolu – Asvel Villeurbanne για την Ευρωλίγκα.

Προγραμματισμένη προπόνηση στο Sinan Erdem Dome υπάρχει και το πρωί της Τετάρτης, την ημέρα δηλαδή του αγώνα Galatasaray EKMAS – ΠΑΟΚ mateco, που θα ξεκινήσει στις 19:00.

Τον αγώνα της πρεμιέρας θα διαιτητεύσουν οι Ιταλοί Manuel Mazzoni και Severio Lanzarini, ενώ τρίτος διαιτητής θα είναι ο Ούγγρος Peter Praksch.

Διαβάστε ακόμη...