«Στον ΠΑΟΚ γίνομαι καλύτερος»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των Adelaide 36ers παραχώρησε ο Νέιθαν Σόμπι,
«Στον ΠΑΟΚ γίνομαι καλύτερος»

λίγο μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στην Αυστραλία το καλοκαίρι. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του μετά το σύντομο πέρασαμα από την Ελλάδα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ και την ζωή στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σόμπι:

Για την απόφασή του να επιστρέψει στην Αδελαΐδα: «Είναι ωραία η διαδικασία να είσαι ελεύθερος, αλλά πρέπει να ζυγίσεις τις επιλογές που έχεις και να κοιτάς μπροστά κι είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα τελείωσαν. Μου έκανε πολύ καλό, το γεγονός ότι αγωνίστηκα σε ένα άλλο μέρος κι απέκτησα αρκετές εμπειρίες. Η απόφαση να επιστρέψω ήταν πολύ εύκολη για μένα. Υπήρχαν κι άλλες προτάσεις που με έκαναν να σκεφτώ, αλλά ήξερα τι ήθελα περισσότερο, όπως και η αρραβωνιαστικιά μου κι αυτό ήταν να επιστρέψω στην Αδελαΐδα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ελληνικό μπάσκετ και τον ΠΑΟΚ: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Ελλάδα κι Αυστραλία, αλλά είναι ωραία. Ο προπονητής δεν μιλάει πολύ αγγλικά, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι μετάφραση για τα περισσότερα, αλλά πλέον έχω συνηθίσει και νομίζω ότι τώρα τα πηγαίνω καλύτερα. Βρίσκ0μαι στην ομάδα για περισσότερο από ένα μήνα και ελπίζω ότι οι εμπειρίες που αποκτώ, θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ. Το γεγονός ότι αγωνίζομαι απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και παίκτες, με βοηθάει στο να γίνω καλύτερος σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Μαθαίνω, δουλεύω πάνω σε κάποια πράγματα και νιώθω ότι εξελίσσομαι...»

Για την ζωή στη Θεσσαλονίκη: «Η ζωή είναι υπέροχη! Η πόλη είναι πανέμορφη, δίπλα στη θάλασσα, ενώ κι οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί, κάτι που κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Πάντως, εκτός της ομάδας δεν είναι πολλοί αυτοί που μιλάνε αγγλικά, επομένως δεν μπορούμε να ανοίξουμε μεγάλες συζητήσεις...»

Διαβάστε ακόμη...