«Πίστη στους μικρούς»

Από thessports.gr: Για το χθεσινό ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ μίλησε ο Σπύρος Μαραγκός, που έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής τις φανέλες και των δυο ομάδων, τονίζοντας πως ο «δικέφαλος» πρέπει να πιστέψει στους νεαρούς του.
Πηγή: thessports.gr
«Πίστη στους μικρούς»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όπως πήγε το παιχνίδι σίγουρα κερδισμένος είναι ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι φαινόταν χαμένο στο 2-0 και μετά όχι απλά επέστρεψε αλλά πήρε την ισοπαλία, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο».

Για το τι συνέβη και ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο ματς: «Συνέβησαν και τα δύο. Και ο Παναθηναϊκός πιθανώς επαναπαύθηκε, αλλά και ο ΠΑΟΚ έδειχνε σημάδια ποιοτικής ομάδας και με καλούς συνδυασμούς δημιουργούσε πίεση στο μισό του Παναθηναϊκό. Η ισοφάριση ήρθε με καλή εμφάνιση και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το τι ξεχώρισε από τον ΠΑΟΚ: «Παρ' όλες τις πολλές απουσίες που είχε όσον αφορά παίκτες που παίζουν ρόλο στη διάρκεια του παιχνιδιού φάνηκε πως έχει νεαρά παιδιά που μπορούν να φτιάξουν έναν καλό κορμό αρκεί να τους πιστέψουν και να μην γίνεται σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο ίδιος πανζουρλισμός. Έδειξε χθες πως είναι υγιής στο αγωνιστικό κομμάτι και πρέπει να το αφήσουν να παίζει αυτό που δείχνει. Έδειξε ο ΠΑΟΚ πως υπήρχε αυτοπεποίθηση στο β' ημίχρονο, ενώ θα μπορούσαν να τα παρατήσουν. Αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι. Αυτό είναι που προσπαθεί να χτίσει ο ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Να είναι μεγάλη ομάδα και εκτός έδρας. Αν το καταφέρει θα αλλάξει. Χθες έδειξε κάποια καλά σημάδια και ο ενθουσιασμός των νεαρών παικτών ήταν ένας λόγος που έγινε αυτό».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν: «Σίγουρα ο Πέλκας που μπορεί να μην είχε μεγάλη βοήθεια χθες, ωστόσο, είναι από τους λίγους παίκτες που κινούνται στο χώρο και προσπαθούν να προωθηθούν για να βάλουν γκολ. Οι περισσότεροι παίζουν περιφερειακά. Ο Πέλκας έχει και το θράσος και την ευστροφία. Παρ' όλο που δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, ήταν ουσιαστικός. Πολύ σημαντική παρουσία είχε και ο Μακ».

Διαβάστε ακόμη...