Οι παρουσιάσεις και τα κλειστά χαρτιά

Από gazzetta.gr: Όχι μια αλλά δύο παρουσιάσεις είχαμε σήμερα (18/2) στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ με τους Λούμπος Μίχελ και Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο να συστήνονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Κλειστά χαρτιά από τον Ιγκορ Τούντορ για την 11αδα ενόψει του αγώνα με Παναθηναϊκό.
Πηγή: gazzetta.gr
Οι παρουσιάσεις και τα κλειστά χαρτιά

Στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου, όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα από το Gazzetta.gr βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ, αλλά και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος. Στα αποδυτήρια της ομάδας παρουσιάστηκαν τα δύο στελέχη του συλλόγου ζητώντας από τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες. Οι Μίχελ και Πουρλιοτόπουλος θα βρίσκονται πλέον κοντά στην ομάδα, καθώς ο Σλοβάκος εκτός από πρόεδρος θα έχει την ευθύνη και του αγωνιστικού τμήματος. Αναλαμβάνοντας ένα κομμάτι από τις υποχρεώσεις του Φρανκ Άρνεσεν.

Διεκδικούν θέση Κοροβέσης και Μαλεζάς

Σε καθαρά αγωνιστικά θέματα, ο Ιγκορ Τούντορ δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την 11αδα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης τεχνικός θέλει να δει σε τι κατάσταση θα είναι και στην αυριανή (19/2) προπόνηση κάποιοι ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από προβλήματα τραυματισμών. Θέση βασικού στην 11αδα διεκδικούν οι Μαλεζάς και Κοροβέσης

Διαβάστε ακόμη...