Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε αδιέξοδο

Από metrosport.gr: Έχει καιρό που πηγαίνει ασθμαίνοντας ο ΠΑΟΚ. Που δε πείθει με τις εμφανίσεις του, που «φωνάζει» πώς έχει προβλήματα και δεν μπορεί να βρει λύσεις. Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς.
Πηγή: metrosport.gr
Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε αδιέξοδο

Η ιστορία με τις διαδοχικές θλάσεις που πάνε να σπάσουν ρεκόρ είναι η πλέον χαρακτηριστική.

Το πιο άσχημο απ' όλα είναι πώς δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα. Ο Τούντορ πειραματίστηκε και χθες, αλλά είναι προφανές ότι έχει ομολογήσει το «αδιέξοδο». Ότι δεν μπορεί να πάρει κάτι άλλο από εκείνους τους παίκτες του που είναι ξεζουμισμένοι και από τους άλλους που δεν έχουν δώσει τίποτα μέχρι σήμερα (για παράδειγμα Λέοβατς και Σάμπο σήμερα).

Και είναι επίσης ξεκάθαρο ότι καμία ασπίδα από πλευράς Σαββίδη δεν μπορεί να καλύψει τον Κροάτη τεχνικό και να του εξασφαλίσει πίστωση χρόνου. Το τι θα γίνει από δω και πέρα είναι πραγματικά ένας γρίφος πάρα πολύ δύσκολος, καθώς πριν λίγο καιρό όταν είχε τεθεί θέμα προπονητή, ο Σαββίδης κατηγορηματικά είχε δηλώσει ότι δεν θα μας απασχολήσει το θέμα από και στο εξής.

Το πιο σημαντικό όλων, όπως φάνηκε και από το λαϊκό δικαστήριο που στήθηκε αμέσως μετά, είναι ότι και ο ίδιος ο Σαββίδης εισπράττει πλέον πολύ έντονη δυσφορία. Δυσαρέσκεια από τον κόσμο απευθείας στο πρόσωπό του. Δεν κατηγορείται κανείς διοικητικός παράγοντας, ούτε φυσικά ο Λούμπος Μίχελ που δεν έχει προλάβει καλά-καλά να μάθει που βρίσκεται το γραφείο του στην Τούμπα.

Είναι η πιο δύσκολη περίοδος στα 3,5 χρόνια που ο ομογενής επιχειρηματίας έχει το τιμόνι του συλλόγου στα χέρια του. Θα πρέπει να κάνει σοβαρές αλλαγές στον τρόπο που διοικεί και επιτέλους να βρεις τις αποτελεσματικές λύσεις στο αγωνιστικό κομμάτι. Είναι πραγματικά άδικο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση ένας άνθρωπος που έχει βάλει τόσα εκατομμύρια ευρώ στον σύλλογο και τον έχει ξεχρεώσει, αλλά από την άλλη ο ίδιος είναι που παίρνει τις αποφάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Προφανώς και πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά τι δεν κάνει καλά και ο ίδιος για να φτάσει μέχρι εδώ. Και να πάρει τις σωστές αποφάσεις που θα βγάλουν γρήγορα τον ΠΑΟΚ από το τέλμα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...