Μάχη καθιέρωσης για Όλσεν στο Ντουμπάι

Από sport24.gr: Ο Ρόμπιν Όλσεν αποκτήθηκε από την Κοπεγχάγη, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν έχει "καπαρώσει" τη θέση του βασικού. Στο Ντουμπάι, όπου διεξάγεται η προετοιμασία της δανέζικης ομάδας δίνει τη δική του μάχη με τον Τόμας Καμίνσκι.
Πηγή: sport24.gr
Μάχη καθιέρωσης για Όλσεν στο Ντουμπάι

Aναφορά στον Ρόμπιν Ολσεν που συνεχίζει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη (ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ) έχουν στο εξωτερικό. "Ο Ολσεν μάχεται με τον Τόμας Καμίνσκι (σ.σ. είναι 23 ετών) για το ποιος θα είναι ο πρώτος τερματοφύλακας στην Κοπεγχάγη", αναφέρει η ιστοσελίδα politiken.dk. Οι Δανοί κάνουν προετοιμασία στο Ντουμπάι και αρχίζουν ξανά το πρωτάθλημα στις 28 Φλεβάρη με ματς κόντρα στην Έσμπιεργκ.

Στο δημοσίευμα υπάρχουν δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Κοπεγχάγη, Τζόχαν Λάντζε που αναφέρει για τον Σουηδό πορτιέρο πως... "είχε μια καλή περίοδο στη Μάλμε. Εχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και απέκτησε εμπειρία παίζοντας στην Ελλάδα και στην Εθνική Σουηδίας. Εχει καλό σωματότυπο και μπορεί να ανταποκριθεί".

Ακόμη οι Δανοί γράφουν πως ο Ολσεν στην Ελλάδα έπαιζε μπροστά σε "καυτή" ατμόσφαιρα, κάτι που φαίνεται να μετράει αρκετά γι' αυτούς και έτσι λόγω της εμπειρίας του έχει ένα μικρό προβάδισμα για να είναι αυτός ο βασικός πορτιέρο. Στα φιλικά ο προπονητής της Κοπεγχάγης χρησιμοποιεί εναλλάξ τους δύο τερματοφύλακες (Ολσεν-Καμίνσκι).

Διαβάστε ακόμη...