Ερχονται οι μάνατζερ των Μακ και Κάτσε

Από metrosport.gr: «Καυτά» τα ζητήματα των αναπροσαρμογών συμβολαίου του Ρόμπερτ Μακ και του Έργκους Κάτσε για τον ΠΑΟΚ. Και με την ανακατανομή αρμοδιοτήτων στην ΠΑΕ, και την προώθηση του Λούμπος Μίχελ στη θέση του προέδρου αλλάζει και ο διαπραγματευτής.
Πηγή: metrosport.gr
Ερχονται οι μάνατζερ των Μακ και Κάτσε

Ο Σλοβάκος βετεράνος ρέφερι έχει ήδη χτίσει «γέφυρες» με τον Σλοβάκο επιθετικό και τον ατζέντη του, Γιουράι Βένγκλος και μέσα στο οποίο επόμενο διάστημα θα υπάρξει ταξίδι του τελευταίου στην Ελλάδα για να ανοίξει η διαπραγμάτευση για την αναπροσαρμογή συμβολαίου. Ο Μίχελ δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του Άρνεσεν (στο τέλος της σεζόν ο Μακ ή θα πουληθεί ή κάνει νέο συμβόλαιο), αφού θέλει να αρχίσει από τώρα συζητήσεις, αν είναι δυνατόν ο Μακ να πάει «δεμένος» με ισχυρή ρήτρα σε νέο συμβόλαιο στα τελικά του EURO.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κάτσε, η περίπτωσή του είναι πιο περίπλοκη, καθώς, δεν χρησιμοποιείται από τον Ίγκορ Τούντορ, οπότε τίθεται και θέμα του πόσο πολύ τον πιστεύουν. Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία επαφή από τον επίσημο ΠΑΟΚ μαζί του και φαίνεται ότι η κατάσταση θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει όταν αναλάβει δράση ο Γερμανός, πλέον, ατζέντης του παίκτη. Ο τελευταίος θα επιδιώξει το επόμενο διάστημα επαφή με τον Μίχελ για να συζητηθούν τα πάντα σε ό,τι αφορά στο παρόν και το μέλλον του παίκτη.

Διαβάστε ακόμη...