«Θα επιστρέψω πιο έτοιμος»

Από inpaok.com: Στον Πιερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Χατζηδίμπας, όπου δόθηκε δανεικός από τον ΠΑΟΚ για τους επόμενους έξι μήνες.
Πηγή: inpaok.com
«Θα επιστρέψω πιο έτοιμος»

Θα έλεγε κανείς ό,τι όσον αφορά τον Χατζηδίμπα, ο Δικέφαλος αποτελεί οικογενειακή υπόθεση, αφού και τα τρία αδέρφια αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του!

Το INPAOK επικοινώνησε με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος εξέφρασε τις σκέψεις και τους στόχους, που θέτει, με τη νέα του ομάδα, πλέον, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε για το κίνητρο της απόφασης του να μετακομίσει στον Πιερικό: «Έκανα αυτή την επιλογή, διότι θέλω να αγωνιστώ σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα απ' αυτό της Κ20, να πάρω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου και να βελτιώσω τις αδυναμίες μου, ώστε να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, το καλοκαίρι, πολύ πιο έτοιμος και να κριθώ τότε με βάση τις ικανότητες μου στο γήπεδο».

Το λόγο, που διάλεξε την ομάδα της Κατερίνης: «Με βοηθάει πολύ, που είμαι σε ένα οικείο περιβάλλον, γιατί κατάγομαι από την Κατερίνη και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους γύρω από την ομάδα, οπότε αυτό θα κάνει την προσαρμογή μου πολύ πιο εύκολη κ γρήγορη».

Το στόχο, που θέτει με το δανεισμό του: «Όπως προείπα, στόχος μου είναι να βελτιωθώ ατομικά και να αποκομίσω οσα περισσότερα κέρδη γίνεται με τη βοήθεια και του προπονητή της ομάδας, του Κυρίου Καμπεριδη, που είναι πολύ έμπειρος και πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Φυσικά, θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Το αν ήταν δική του απόφαση: «Ήταν δική μου σκέψη, εξ αρχής, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας την είδαν κι αυτοί θετικά, κρίνοντας ότι μόνο καλό μπορεί να μου κάνει, έτσι μου πρότειναν τον Πιερικό κι εγώ ανταποκρίθηκα αμέσως».

Την άποψη του για το επίπεδο των ακαδημιών του Δικεφάλου: «Δεν έχω παίξει σε κάποια άλλη ακαδημία εκτός από του ΠΑΟΚ, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω με τις υπόλοιπες, αλλά από αυτά, που έχω δει, θεωρώ ότι σε επίπεδο ακαδημιών ο ΠΑΟΚ λειτουργεί σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Υπάρχουν όλες οι ανέσεις κι η τεχνογνωσία, ώστε να βγουν παίκτες από τις ακαδημίες και να πρωταγωνιστήσουν, στο μέλλον, στην πρώτη ομάδα. Γενικά, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι δυο ομάδες με τις καλύτερες υποδομές στην Ελλάδα».

Διαβάστε ακόμη...