Αποφάσισαν για team manager

Από inpaok.com: Στην απόφαση να επιλέξουν τον επικεφαλής των ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, κατέληξαν οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Πηγή: inpaok.com
Αποφάσισαν για team manager

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, το όνομα του Πουρλιοτόπουλου συζητήθηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ως ιδανική περίπτωση για τη θέση του γενικού αρχηγού μετά από πρόταση του Νίκου Βεζυρτζή.

Η απόφαση του συμβουλίου μεταφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη στην τελευταία του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη και έδωσε την έγκριση του παρά τις εντάσεις του. Η ένταση του μεγαλομετόχου είχε σχέση με το επιτυχημένο ρόλο του Πουρλιοτόπουλου στις ακαδημίες της ομάδας. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έδωσε τη συγκατάθεση του μόνο όταν οι συνεργάτες του τον διαβεβαίωσαν ότι θα διατηρήσει την εποπτεία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ (που θεωρούνται μακράν οι πιο επιτυχημένες στην Ελλάδα), ασκώντας παράλληλα καθήκοντα team manager στην επαγγελματική ομάδα.

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ πιθανό ο Πουρλιτόπουλος να αναλάβει καθήκοντα πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Διαβάστε ακόμη...