Μεταγραφή στη θέση "1", αν...

Από sport24.gr: Το νέο πρόβλημα τραυματισμού του Παναγιώτη Γλύκου, βάζει σε σκέψη τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αναφορικά με τη θέση του τερματοφύλακα. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.
Πηγή: sport24.gr
Μεταγραφή στη θέση "1", αν...

Αποτελεί μόνιμο θέμα συζήτησης από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της φετινής σεζόν, όταν ο Όλσεν άρχισε να κάνει τα λάθη που τον συνοδεύουν στην μέχρι τώρα πορεία του στον ΠΑΟΚ: Θα πάρει τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ ή όχι;

Ο Ίγκορ Τούντορ μέχρι και πριν λίγες μέρες-και παρά τον προβληματισμό του για τις εμφανίσεις του Όλσεν που τον οδήγησαν στο να δίνει φανέλα βασικού στον Μελίσσα-επέμενε ότι με την επιστροφή του Γλύκου η ομάδα του είναι καλυμμένη στις θέσεις των τερματοφυλάκων.

Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, όμως, το θέμα ανοίγει και πάλι. Ο Παναγιώτης Γλύκος ένιωσε ενοχλήσεις στο σημείο που είχε τραυματιστεί στο ματς με τη Ντόρτμουντ (δεξιός ορθός μηριαίος) και έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Βέροια. Αυτό είναι το λιγότερο, αφού, ούτως ή άλλως, υπήρχε σκέψη να μην αρχίσει βασικός για να δοθεί χρόνος στον νεαρό Μελίσσα.

Το ζητούμενο είναι τι θα βγάλει η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί τη Δευτέρα. Αν το πόρισμα αναφέρει ότι θα πρέπει να μείνει κάποιες εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης, το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα θα τεθεί πιο "ζεστά" από ποτέ.

Κι αυτό γιατί, ο Γλύκος έχει ήδη πέντε εβδομάδες απουσίας από τα γήπεδα, διάστημα στο οποίο έκανε μία πλήρη αποθεραπεία με πολλά τεστ και τώρα θα βρεθεί ξανά στα... πιτς. Ως εκ τούτου, θα χρειαστεί χρόνο να δείξει ότι ξεπέρασε απολύτως αυτή την περιπέτεια.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, μετά το σημερινό ματς, έχει έναν αγωνιστικό Γολγοθά μπροστά του. Και είναι ρίσκο να μείνει μόνο με έναν τερματοφύλακα στον οποίο πιστεύει, αλλά είναι νεαρός και άπειρος και τον Όλσεν ο οποίος έχει χάσει προ πολλού την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας και ιδιαίτερα του Κροάτη τεχνικού του..

Βελλίδης στο προσκήνιο

Όλα τα παραπάνω είναι λογικό να δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για να αναπτύχθηκε ξανά φημολογία για απόκτηση αυτό τον Γενάρη του Μάρκου Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το κατά πόσο θα αποδειχθεί στην πράξη θα φανεί μέχρι τη Δευτέρα, όταν ξεκαθαρίσει αν ο ΠΑΟΚ κινηθεί για γκολκίπερ.

Διαβάστε ακόμη...