"Ντόπες" Βεζυρτζή και σενάρια για Νομπόα

Από sport24.gr: Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής έστειλε το δικό του μήνυμα στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Τι αναφέρει αθλητική εφημερίδα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Νομπόα και την κρούση στον Σπύρο Μαραγκό.
Πηγή: sport24.gr
"Ντόπες" Βεζυρτζή και σενάρια για Νομπόα

Το παρών στην προπόνηση που έγινε χθες στην Τούμπα έδωσε ο Νίκος Βεζυρτζής και μίλησε σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, κυρίως απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, τόνισε:

"Σας εύχομαι επιτυχίες γα να έρθει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα. Είστε παίκτες του ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετύχει τους στόχους του που είναι η κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και η πορεία μέχρι το τέλος στο Κύπελλο.Θέλω να δείξετε ότι παλεύετε γι' αυτό ως ομάδα. Θα είμαι δίπλα σας για ό,τι με χρειαστείτε".

Το σενάριο με Νομπόα
Εξάλλου, το νέο δάνειο ύψους 6 εκ. ευρώ το οποίο αναμένεται να δώσει στη Ροστόφ ο Ιβάν Σαββίδης, δημιουργεί σενάρια ότι ένας από τους παίκτες που θέλει από τη Ρωσία να φέρει στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι (για δεύτερη φορά) ο Κριστιάν Νομπόα. Ο ίδιος ο Εκουαδόριος με δηλώσεις του στην εφημερίδα 'Metrosport αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο γι' αυτό.

Η επαφή με Μαραγκό
Τέλος, στην ίδια εφημερίδα αναφέρεται ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πριν ακόμη αναλάβει ο Νίκος Βεζυρτζής πόστο αντιπροέδρου στην ΠΑΕ, εδώ και περίπου ένα μήνα, είχαν κάνει διερευνητική επαφή με τον νυν τεχνικό της Κ16 του Παναθηναϊκού, Σπύρο Μαραγκό για να αναλάβει πόστο τιμ μάνατζερ στην ομάδα. Από τότε, όμως, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη...