Η επιστροφή του «μασκοφόρου»! (video)

Από inpaok.com: Ο ήχος που έβγαινε από το τύμπανο, το βράδυ της Πέμπτης στο Ντόρτμουντ, ήταν σαν να είχε τη δύναμη της μηχανής του χρόνου και ξύπνησε μνήμες.
Πηγή: inpaok.com
Η επιστροφή του «μασκοφόρου»! (video)

Η μελωδία του διαφορετική, λες και δεν έβγαινε από το χλιδάτο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ, αλλά τα ιστορικά «τσιμέντα» της Τούμπας, τότε που δεν υπήρχαν καρεκλάκια και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ χόρευαν σε ρυθμούς που τείνουν να γίνουν ρετρό.

Οι παλιοί αμέσως κατάλαβαν. Τους θύμισε τα νιάτα τους. Οι νέοι που πρωτοάκουσαν τον ήχο ίσως να... θυμήθηκαν τις ιστορίες των μεγαλύτερων.

Γύρο του βρισκόταν χιλιάδες αδέρφια του και με τον ρυθμό του, κέρδισαν για πλάκα την κερκίδα στο Βεστφάλεν, που για άλλους αποτελεί φόβητρο, όχι όμως για τους ΠΑΟΚτσηδες.

Η επιστροφή του Τάσου του «μασκοφόρου» ήταν γεγονός. Ένας από τους λίγους οργανωτές κερκίδας που άφησαν εποχή στα πέταλα των γηπέδων, όπου έπαιζε ο ΠΑΟΚ και φυσικά στον ναό της Τούμπας, έκανε μετά από χρόνια την εμφάνιση του σε αγώνα του Δικεφάλου και μάλιστα βοήθησε και αυτός στο να κρατήσει τον δυνατό ρυθμό της η «ασπρόμαυρη» κερκίδα.

Ο Τάσος Τερζίδης εδώ και χρόνια δεν βρίσκεται, στην γνωστή του θέση στην κερκίδα της Τούμπας και ζει στην Γερμανία.

Ωστόσο την Πέμπτη ο παλιός οργανωτής της εξέδρας του Δικεφάλου, βρέθηκε στο πέταλο με το τύμπανο του και μαζί με τα παιδιά των άλλων συνδέσμων, έδωσε τον παλμό μετατρέποντας το γήπεδο σε Τούμπα.

Όσοι τον είδαν, κατάλαβαν ότι του έχει λείψει όλο αυτό. Ο «μασκοφόρος» χτυπούσε το τύμπανο με απίστευτο πάθος, μέχρι που κάποια στιγμή μάλιστα, μάτωσαν τα δάχτυλα του! Η συγκίνηση στον ίδιο αλλά και σε όσους τον γνώριζαν ήταν εμφανής, οπως και η δυναμική της κερκίδας που θύμισε το βράδυ της Πέμπτης, ΠΑΟΚ old school.

Διαβάστε ακόμη...