«Είμαι απογοητευμένος»

Από inpaok.com: Απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ντόρτμουντ Τόμας Τούχελ.
Πηγή: inpaok.com
«Είμαι απογοητευμένος»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα: «Σίγουρα είμαι απογοητευμένος. Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Την Κυριακή έχουμε αγώνα για το πρωτάθλημα. Όμως εμείς παίξαμε σαν να είχαμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής, έτσι καταφέραμε εμείς να χάσουμε με ένα γκολ».

Για την ήττα και τι πρέπει να αλλάξει: «Το πιο δύσκολο είναι να αλλάξουμε στάση. Ακόμα και στα πιο μικρά καθημερινά πράγματα. Σίγουρα οι προσδοκίες οι δικές μου και των παικτών μου ήταν να κερδίσουμε. Σίγουρα αυτή η ήττα μας πονάει. Πρέπει να αλλάξουμε την στάση μας στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να αλλάξουμε γιατί σήμερα σκεφτόμασταν τα επόμενα παιχνίδια μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν θα ήθελε στην κλήρωση την Λίβερπουλ (σ.σ. του Γιούργκεν Κλόπ) τώρα η πιο μετά: «Δεν ξέρω. Η κλήρωση είναι κλήρωση, ότι βγάλει ο λαχνός θα κληθούμε να το αντιμετωπίσουμε, όμως αφού με ρωτάτε αν το προτιμώ τώρα η αργότερα το προτιμώ αργότερα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίξει στην Bundesliga: «Δύσκολο. Ξέραμε από την αρχή ότι ο ΠΑΟΚ είχε μια ήττα. Ίσως φταίω εγώ που δεν μπόρεσα να μεταδώσω στους παίκτες μου το κίνητρο να κερδίσουν. Δύσκολη ερώτηση δεν μπορώ να απαντήσω αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίξει στην Bundesliga».

Για τον αν ανυπομονεί για την νοκ-άουτ φάση του Europa League: «Φυσικά και ανυπομονώ. Χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στην άμυνα. Η ήττα στο Κράσνονταρ δεν ήταν σαν την σημερινή. Σήμερα μπορούσαμε να βάλουμε 1-2 γκολ. Το θέμα είναι να μάθουμε από αυτή την ήττα. Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο για την ομάδα μου η πίεση των νοκ-άουτ παιχνιδιών».

Διαβάστε ακόμη...