«Εκπληκτικός ο κόσμος!»

Από inpaok.com: Ο Πέτρος Μπουκοβίνας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη απέναντι στο Φίλιππο Βέροιας, που έφερε τον Δικέφαλο στην κορυφή της βαθμολογίας της Handball Premier.
Πηγή: inpaok.com
«Εκπληκτικός ο κόσμος!»

Ο νεαρός τερματοφύλακας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα μίλησε στο INPAOK και στάθηκε στην αποφασιστηκότητα που έδειξε η ομάδα αλλά και στην φοβερή στήριξη του κόσμου.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για την εξέλιξη του αγώνα:

«Μεγάλη νίκη η σημερινή, προετοιμαστήκαμε σωστά όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Ελέγχαμε το ματς σε όλη τη διάρκεια, ξέραμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και ότι δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε. Καταφέραμε στην αρχή του αγώνα να δημιουργήσουμε μία διαφορά.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου όμως ρίξαμε την απόδοσή μας. Σε εκείνο το σημείο η ομάδα έδειξε να εφησυχάζεται με τη διαφορά και θεωρήσαμε ότι ήμασταν ασφαλείς με τα τρία ή τέσσερα γκολ που ήμασταν μπροστά. Κάπου εκεί ο Φίλιππος επέστρεψε στο σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι θα μπούμε ακόμα πιο δυνατά, ξαναπήραμε τη διαφορά και «καθαρίσαμε» το ματς.»

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός σήμερα. Γέμισε σχεδόν το γήπεδο και ήταν πολύ σημαντικός για μας στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Ελπίζουμε σε αυτούς τους δύσκολους αγώνες που έρχονται να είναι και πάλι εδώ. Τους ευχαριστούμε πολύ που βρέθηκαν δίπλα μας.»

Διαβάστε ακόμη...