Σποράρ: «Ξέρω για ΠΑΟΚ»

Από gazzetta.gr: Ο Αντράζ Σποράρ μίλησε στο Gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και τις πιθανότητες να αποχωρήσει τον Γενάρη από την Ολίμπια. Διαβάστε επίσης τι υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι του 21χρονου επιθετικού για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου, αλλά και ομάδων του εξωτερικού.
Πηγή: gazzetta.gr
Σποράρ: «Ξέρω για ΠΑΟΚ»

Τα κατορθώματα Αντράζ Σποράρ, έχει 15 γκολ και 5 ασίστ φέτος με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα, δεν αφήνουν ασυγκίνητο τον ΠΑΟΚ, όπως και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες που θέλουν να επενδύσουν στον 21χρονο διεθνή επιθετικό. Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με τον Σποράρ με αφορμή την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για ενδιαφέρον του Δικεφάλου. Ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής που δεν ήθελε να πει πολλά υποστήριξε τα εξής: «Άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τη δεδομένη στιγμή. Υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσω τον Γενάρη, αλλά ακόμα δεν ξέρω για που...».

Ο εκπρόσωπος του Σποράρ με δηλώσεις του στον Τύπο της Σλοβενίας υποστήριξε πως δεν υπάρχει ακόμα καμία επαφή με την πλευρά του ΠΑΟΚ. «Πολλά ακούγονται, αλλά δεν έχω καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ όπως και η Ολίμπια. Ο παίκτης βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αλλά αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε τις υποχρεώσεις στην Ολίμπια. Θέλουμε μια φιλόδοξη ομάδα, αφού ο Σπόραρ μπορεί να δώσει πολλά».

Διαβάστε ακόμη...