«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με Κάκο!

Από gazzetta.gr: Σύμφωνα με όσα αναφέρουν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι διαπραγματεύσεις με τον Τάσο Κάκο έχουν σταματήσει με τον Ιβάν Σαββίδη ν' αποφασίζει αν θα συνεχίσει να στηρίζει την επιλογή ή θα κάνει πίσω.
Πηγή: gazzetta.gr
«Πάγωσαν» οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με Κάκο!

Στον Δικέφαλο η υπόθεση Τάσου Κάκου αρχίζει να κουράζει από την άποψη ότι όλοι πλέον συμβάλουν στο να κρατηθεί στην επικαιρότητα η πρόσληψη του πρώην διαιτητή στην θέση του γενικού αρχηγού. Αυτό που ξεκαθαρίζουν από τον ΠΑΟΚ είναι πως ανεξάρτητα από την ανακοίνωση των οργανωμένων η υπόθεση με τον Κάκο προχώρησε αρκετά σε σημείο που ν' απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την συνεργασία.

Όπως είναι το είδος του συμβολαίου και των ευθυνών της θέσης (διάρκεια συμβολαίου, οικονομικοί όροι, job description). Το θέμα τις τελευταίες ημέρες έχει «παγώσει», χωρίς να γνωρίζει αν η υπόθεση θα κλείσει θετικά ή αρνητικά. Όλα θα εξαρτηθούν από τις εντολές που θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδη. Ο τελευταίος έχει ενημερωθεί για τις αντιδράσεις που υπάρχουν και σίγουρα θα τα προσμετρήσει όλα πριν πάρει την τελική απόφαση.

Στον ΠΑΟΚ είναι αλήθεια πως ζορίστηκαν αρκετά προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο για την θέση του γενικού αρχηγού. Αυτό που αναζητούσαν ήταν ένας άνθρωπος οργανωτικός, με καλή γνώση της τεχνολογίας, με ταλέντο στην επικοινωνία με ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και διοίκηση, νέο σε ηλικία και ιδανικά από την οικογένεια του ΠΑΟΚ, με γνώση των ιδιαιτεροτήτων του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...