«Ο ΠΑΟΚ προχωρά για Σποράρ…»!

Από gazzetta.gr: Όπως προκύπτει, μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά από την Παρασκευή στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στον Αντράζ Σποράρ.
Πηγή: gazzetta.gr
«Ο ΠΑΟΚ προχωρά για Σποράρ…»!

Νέο δημοσίευμα από την Σλοβενία, επικαλούμενο «αξιόπιστες πληροφορίες» θεωρεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης ακλόνητο φαβορί και ετοιμάζει να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του πιο «καυτού», αυτή την στιγμή στη Σλοβενία, ποδοσφαιριστή.

«Άνθρωπος του ΠΑΟΚ έχει έρθει και παρακολούθησε από κοντά τον Σποράρ και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για αυτό που είδε», γράφεται σήμερα στον σλοβενικό Τύπο, ενώ όπως τονίζεται η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη και του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα ξεκινήσει τις διαδικασίες απόκτησής του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζουν, «στη μάχη για την υπογραφή του μπήκε κι άλλη μια ομάδα...».

Πάντως, θεωρούν δέλεαρ για τον 21χρονο επιθετικό, που έχει 15 γκολ και 5 ασίστ φέτος με την Ολίμπια, τη μεταγραφή του σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Οι Σλοβένοι θεωρούν σίγουρο το ταξίδι ανθρώπου του ΠΑΟΚ στη Λιουμπλιάνα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, για να δει από κοντά άλλη μια φορά τον νεαρό επιθετικό πριν προχωρήσουν οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων και του ποδοσφαιριστή.

Στον ΠΑΟΚ δεν διέψευσαν το θέμα που ήρθε στη δημοσιότητα, καθώς ο Σποράρ είναι μια από τις πολλές περιπτώσεις που έχουν τσεκάρει οι σκάουτερ της ομάδας και υπό κάποιες συνθήκες μπορεί και να προχωρήσει η απόκτησή του.

Αυτό το διάστημα σε «πρώτο πλάνο» για τον Αρνεσεν είναι ο κεντρικός αμυντικός και ο επιτελικός μέσος. Εκεί ρίχνει το βάρος ο αθλητικός διευθυντής χωρίς να σταματάει η «κατασκοπεία» και η ανάλυση κι άλλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Σποράρ, από το εξωτερικό.

Κάπως έτσι προέκυψε το όνομα του Κύπριου Παναγή (για τον οποίο δεν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον), η επιστροφή στη δημοσιότητα της περίπτωσης του Χατζηισαϊα από τον Πανιώνιο και το ενδεχόμενο παρουσίας ανθρώπου του ΠΑΟΚ στην Κύπρο για τον Λαϊφη της Ανόρθωσης.

 

Διαβάστε ακόμη...