Δύσκολες αποστολές

Από inpaok.com: Δύσκολα ματς έχουν στα πρωταθλήματά τους και οι τρεις αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 3ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ.
Πηγή: inpaok.com
Δύσκολες αποστολές

Αύριο στις 16:00 η Κράσνονταρ υποδέχεται στην έδρα της την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 15η αγωνιστική με στόχο να την υποχρεώσει στην πρώτη της φετινή ήττα στο ρωσικό πρωτάθλημα!

Η ομάδα της Μόσχας είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 36 βαθμούς σε 14 ματς, μετρώντας 11 νίκες και ισοπαλίες και έχει αφήσει πολύ πίσω τη Ροστόφ και την Λοκομοτίβ που ακολουθούν με 27 βαθμούς.

Η Κράσνονταρ είναι ακόμη πιο πίσω, στην 7η θέση, με 21 βαθμούς αλλά βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο, έχοντας 10 επίσημα ματς αήττητη και 4Χ4 σερί νίκες (οι τρεις στο ρωσικό πρωτάθλημα).

Αύριο (8/11) η Ντόρτμουντ υποδέχεται στις 16:30 τη Σάλκε σε ένα μεγάλο ντέρμπι μεταξύ δύο γειτονικών ομάδων που έχουν μεγάλη αντιπαλότητα.

Η Μπορούσια θα παραταχθεί χωρίς τον Μάρκο Ρόις ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με την Καμπάλα και μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στη 2η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 26β. πίσω μόνο από την Μπάγερν Μονάχου που έχει 31β. και μπροστά από την Βόλφσμπουργκ που ακολουθεί στην 3η θέση με 21β.

Τέλος τη Δευτέρα (9/11) η Καμπάλα (που έχει φτάσει πλέον 5 σερί επίσημα ματς χωρίς νίκη!) υποδέχεται στις 14:00 ώρα Ελλάδα την Ίντερ Μπακού, σε ένα από τα ντέρμπι του πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας (με 21β.) πίσω μόνο από την Καραμπάκ (έχει 26β.) ενώ η Ίντερ Μπακού είναι 3η (με 19β.).

Διαβάστε ακόμη...