«Περίμενα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μπαντής και αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Περίμενα πιο δυνατό τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό ματς: «Στο πρώτο μέρος μας προβλημάτισε αρκετά ο ΠΑΟΚ, όμως, βελτιωθήκαμε στην τακτική μας και φτάσαμε στη νίκη. Μπήκαμε με διαφορετικό σύστημα στο β' μέρος και καλύψαμε τους κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ που είναι το δυνατό του σημείο. Αλλάξαμε το σύστημα, κλείσαμε τους χώρους, βγάλαμε επιθέσεις, σκοράραμε δύο φορές, μπορούσαμε και παραπάνω, όμως, τα δύο γκολ που πετύχαμε μας βοήθησαν να κερδίσουμε».

Για την καλή παράδοση που χτίζει ο Αστέρας: «Είναι καλό αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατή ομάδα με την οποία έχουμε κοινό στόχο την είσοδο στην 5άδα. Είναι σημαντικό να δημιουργείς καλή παράδοση με αντίπαλο ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εσένα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Τον περίμενα πιο δυνατό. Περίμενα ότι θα έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και μπήκε όντως με καλή ψυχολογία στο ματς. Όμως, ο Αστέρας ήταν αυτός που καθόρισε το παιχνίδι. Στα τελευταία παιχνίδια ανεβαίνουμε κι εμείς, έχουμε καλά αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις. Αποδείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και με την ψυχολογία από τη νίκη στα Γιάννινα φτάσαμε στην ανατροπή και στην κατάκτηση των τριών βαθμών».

Για τον Ηρακλή: «Δεν ξεκίνησε καλά ενώ φαινόταν διαφορετικά τα πράγματα, αφού έχει μια δεμένη ομάδα. Κάποια άτυχα αποτελέσματα δεν τον βοήθησαν να πάρει τους βαθμούς που δικαιούταν. Χρειάζεται υπομονή και να ελπίζεις για το καλύτερο».

Διαβάστε ακόμη...