Σολανάκης VS Αφρουδάκη, σημειώσατε Χ

Σε προσωπική μονομαχία του νεαρού Μανώλη Σολανάκη με τον πολύπειρο Γιώργο Αφρουδάκη εξελίχθηκε το μεγάλο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, στο Ποσειδώνιο.
Πηγή: waterpololive.gr
Σολανάκης VS Αφρουδάκη, σημειώσατε Χ

Οι δύο φουνταριστοί βρέθηκαν σε μεγάλη μέρα πετυχαίνοντας 3 και 4 γκολ αντίστοιχα, ενώ κέρδισαν επίσης από δέκα αποβολές και ένα πέναλτι.

Η μάχη ήταν συναρπαστική από την αρχή έως το τέλος και το τελικό 7-7 κρίνεται δίκαιο, βάσει της εικόνας του αγώνα και της διακύμανσης του σκορ. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε δυνατά (4-1) εκμεταλλευόμενος τον επιθετικό οίστρο του Σολανάκη αλλά και την πολύ καλή άμυνα πάνω στον Γιώργο Αφρουδάκη και έδειχνε να ελέγχει πλήρως το ματς. Οταν όμως... ξύπνησε το «θηρίο» που ακούει στο όνομα Αφρουδάκης, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Παίζοντας με πάθος εφήβου, ο 39χρονος άσος πήρε πάνω του την υπόθεση ανάκαμψη και έβαλε ξανά τον Παναθηναϊκό στο ματς.

Ο αγώνας είχε σασπέντς έως το τέλος. Στα 28 δεύτερα πριν από τη λήξη ο ΠΑΟΚ έχασε ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι, ενώ οι πράσινοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ 9 δεύτερα πριν από την εκπνοή.

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-3, 1-2.

Σκόρερς:

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Κοχειλάς 2, Δημητριάδης 1, Μιτελούδης 1

Παναθηναϊκός: Γ. Αφρουδάκης 4, Δερμιτζάκης 1, Καρούντζος 1, Βιτέλας 1.

Διαβάστε ακόμη...