«Θα υπάρχουν μεταπτώσεις στον ΠΑΟΚ»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Φοίνικα Πολίχνης, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Διονύσης Χασιώτης και μίλησε για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και για το τι εικόνα έχει για τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Πηγή: metrosport.gr
«Θα υπάρχουν μεταπτώσεις στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Φοίνικα Πολίχνης: «Η πορεία της ομάδας δείχνει ότι πάει σε καλό δρόμο. Το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι και να έχουμε διάρκεια. Οι άνθρωποι του Φοίνικα προσπαθούν κάνουν ότι δυνατό για να λειτουργεί καλύτερα. Και οργανωτικά και με τα γήπεδα. Δεν υπάρχει στόχος για άνοδο, αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί να χτίσουμε μια ομάδα που θα παίζουν τα παιδιά από την ακαδημία με στόχο να παίξουν σε μεγαλύτερες ομάδες».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ομάδα που ψάχνεται να δημιουργηθεί και να παίξει καλό ποδόσφαιρο μέσα στη διάρκεια της σεζόν και στα επόμενα χρόνια. Σίγουρα θα υπάρχουν μεταπτώσεις έτσι ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος κορμός και τα παιδιά που θα βασιστεί ο προπονητής για να μπορέσουν να πάνε την ομάδα μακριά. Το κάθε σύστημα πρέπει να έχεις του αντίστοιχους παίκτες για να το αξιοποιήσουν. Έχει δείξει στα περισσότερα παιχνίδια ότι η ομάδα είναι καλή και αν αυτό έχει διάρκεια θα πάει πολύ ψηλά.

Για την άμυνα: «Βασικό κομμάτι να έχουν καλή συνεργασία και στο κομμάτι της ανάπτυξης αλλά και πως θα καθοδηγήσουν τη μεσαία γραμμή».

Για το ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Τα μεγέθη έχουν τεράστια διαφορά. Αυτό θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Μπερμπάτοφ: «Η ποιότητα του ξεχειλίζει και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...