Παράσημο, αλλά και πονοκέφαλος

Από metrosport.gr: Για κάθε ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι απόδειξη της ποιότητας του ρόστερ της. Αλλά αυτή είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Η άλλη παραπέμπει σε... πονοκέφαλο για τον προπονητή και στην περίπτωση του Τούντορ αυτό έχει απόλυτη εφαρμογή.
Πηγή: metrosport.gr
Παράσημο, αλλά και πονοκέφαλος

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των δυο τελευταίων αγωνιστικών για τα προκριματικά του Euro αλλά βασικοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ανάσα. Παίκτες που από τον περασμένο Ιούλη αγωνίζονται συνεχώς χωρίς να έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν ένα τριήμερο ή διήμερο τουλάχιστον ρεπό.

Για παράδειγμα στην ΕΘνική Ομάδα της Σλοβακίας θα είναι και πάλι βασικός ο Μακ για τους δυο αγώνες με Λευκορωσία και Λουξεμβούργο. Έναν παίκτη που ο Τούντορ δεν είχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει. Στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών θα είναι ο Τζιόλης που επίσης έχει συνεχόμενα ματς ενώ μαζί του αυτή τη φορά θα είναι ο Αθανασιάδης, ο Κίτσιου αλλά και ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο τελευταίος εξαργυρώνει τις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ που όμως είναι δεδομένο ότι τον τελευταίο μήνα τις έχει αφήσει στα... αποδυτήρια. Συνεχόμενες υποχρεώσεις επίσης και για τον κουρασμένο Κάτσε με την Εθνική Αλβανίας ενώ και ο Σάμπο που θα μπορούσε να δουλέψει μέσα από τις προπονήσεις θα απουσιάσει αφού είναι μαζί με τον Μακ στην Σλοβακία. Μοναδική εξαίρεση, ο Ροντρίγκες που επίσης αγωνίζεται συνεχώς στα τελευταία ματς. Δεν έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα αφού η επόμενη υποχρέωση για το Πράσινο Ακρωτήριο σε ότι αφορά τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα είναι τον προσεχή Μάρτιο.

Διαβάστε ακόμη...