«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο έμπειρος αμυντικός της Βέροιας Βαγγέλης Νάστος, ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στη νέα σελίδα της καριέρας του με την ομάδα της Ημαθίας, όσο και στους ΠΑΟΚ, Ατρόμητο.
Πηγή: metrosport.gr
«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη Βέροια: «Έγιναν αρκετές αλλαγές στη Βέροια, ήρθαν πολλοί παίκτες. Είναι 12-13 καινούργιοι παίκτες. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πολύ καλοί και το σημαντικό είναι να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια γιατί υπάρχει η ατομική ποιότητα για να πάμε καλά στο πρωτάθλημα».

Για τους λόγους που αποχώρησε από τον Ατρόμητο: «Έκλεισε ο κύκλος μου. Έφυγα με πολύ καλό τρόπο, άφησα μόνο φίλους εκεί. Δεν υπάρχει καμία πικρία εκ μέρους μου αν και θεωρούσα πως μπορούσα να προσφέρω για 1-2 χρόνια ακόμη. Μου έκανε μια καλή πρόταση η Βέροια και την έκανα αμέσως δεκτή».

Για την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Αυτό που είδα στον πρώτο γύρο ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που έδειξε στον β' γύρο και τα πλέι οφ. Έχασε την φρεσκάδα που είχε. Όταν αγωνίζεσαι στα πλέι οφ που παίζουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες μετά τον πρωταθλητή, το αποτέλεσμα κρίνεται στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα τρεξίματα και αυτό του έλειψε».

Για το αν περιμένει αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα: «Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός παραμένει ένα σκαλί πιο πάνω. Τον βοηθάει το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και έχει και πολύ καλή ομάδα. Από τις υπόλοιπες Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος καθώς και η ΑΕΚ με τον Ηρακλή που έρχονται δυνατοί θεωρώ ότι θα παίξουν το δικό τους ρόλο».

Για το νέο ΠΑΟΚ: «Είδα τα παιχνίδια και παρακολούθησα μια πολύ καλά προπονημένη ομάδα που δεν τα παρατάει. Μπορεί αρκετοί παίκτες να είναι άπειροι αλλά καταλαβαίνουν πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκονται. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συμπαράσταση αν δεν υπάρξει καλό ξεκίνημα. Να δοθεί εμπιστοσύνη σε Άρνεσεν, Τούντορ και όλα θα πάνε καλά. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρόνο και εμπιστοσύνη».

Διαβάστε ακόμη...