Επιβεβαιώνει ο Κατσικάς για Ολυμπιακό…

Από thessports.gr: Ο Ολυμπιακός έδωσε φιλικό παιχνίδι με τη Τβέντε και στο περιθώριο της αναμέτρησης έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Κατσικάς, που αγωνίζεται πλέον στην ολλανδική ομάδα.
Πηγή: thessports.gr
Επιβεβαιώνει ο Κατσικάς για Ολυμπιακό…

Ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως είχε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μετακόμισής του στον Πειραιά, του χρόνου τέτοια εποχή.

«Εντάξει, υπήρχε για να πω την αλήθεια ένα ενδιαφέρον. Όμως ήθελα να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου εκτός Ελλάδας», είπε για τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Υπήρχε όντως μία κρούση από τον Ολυμπιακό, υπήρχε ενδιαφέρον και από εμένα. Υπήρξε επαφή, αλλά όπως σας είπα και πριν η οικογένειά μου με συμβούλεψε αν είναι να πάω να δοκιμάσω την τύχη μου έξω, γιατί πίστευα ότι θα ήταν καλύτερα για την καριέρα μου».

Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει του χρόνου στον Ολυμπιακό είπε: «Δεν ξέρω παιδιά. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Ας μην το συνεχίσουμε όμως. Αυτή τη στιγμή είμαι ποδοσφαιριστής της Τβέντε».

Ο Κατσικάς ρωτήθηκε ακόμη και για τον Τζανδάρη: «Είχα μιλήσει πριν από πολύ καιρό μαζί του. Δυστυχώς δεν ήρθε στην Ολλανδία για να τα πούμε από κοντά. Δεν ξέρω αν θα είναι και στη συνέχεια με την ομάδα. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός εργάτης μέσα στο χορτάρι και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει πολλές βοήθειες αν μείνει στον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...