Το βιογραφικό του Ροντρίγκες και ο άνθρωπος «κλειδί» για τον ΠΑΟΚ (pics)

Aπό metrosport.gr: Με μυστικότητα αφίχθη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως από τα ξημερώματα σας ενημέρωσε το metrosport.gr.
Πηγή: metrosport.gr
Το βιογραφικό του Ροντρίγκες και ο άνθρωπος «κλειδί» για τον ΠΑΟΚ (pics)

O25χρονος ακραίος επιθετικός είχε ήδη την πρώτη συνάντηση του τόσο με τον Άρνεσεν όσο και με τον Τούντορ στο Μακεδονία Παλλάς και βρίσκεται ένα βήμα πριν από την τελική συμφωνία. Άλλωστε ο Δανός είναι εκείνος που αποφάσισε να προχωρήσει στην μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θεωρώντας ότι μπορεί να καλύψει με επιτυχία και τα δυο άκρα της επίθεσης.

Ολλανδο - αναθρεμμένος ποδοσφαιρικά

παίκτης άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της Φέγενορντ και τον Μάιο του 2012 υπέγραψε στην Ντεν Χάαγκ και στην συνέχεια στην Ντόρντερχτ. Με αυτή την ομάδα πέτυχε πέντε γκολ σε 20 συμμετοχές. Τον Φεβρουάριο του 2013 υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την Λέφσκι ΣόφιαςΕπόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Λέφσκι Σόφιας, με την οποία υπέγραψε διετές συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2013. Στο πρώτο μισό της σεζόν 2013-14, σκοράρει 14 γκολ και αυτό δεν άφησε αδιάφορες κάποιες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Γουεστ Χαμ ενδιαφέρθηκε αλλά τελικώς και με την συγκατάθεση του παίκτη, η Λέφσκι τον παραχωρεί στην Έλτσε. «Είναι η ευκαιρία της ζωής μου και δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» είπε στην παρουσίασή του, όταν παρουσιαζόταν ως δανεικός. Σε οκτώ ματς σκοράρει ένα γκολ και αμέσως μετά η ισπανική ομάδα τον αποκτά έναντι 600.000 ευρώ. Πέρσι το καλοκαίρι υπογράφει τετραετές συμβόλαιο. Η ισπανική ομάδα έπεσε λόγω χρεών και έτσι αδυνατεί να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Πάντως σε ρεπορτάζ της ισπανικής "AS" ξεκάθαρα αναφέρεται ότι ο παίκτης δεν έχει ρήτρα ελευθέρας σε περίπτωση υποβιβασμού και ότι θα πρέπει να αποζημιωθεί η Έλτσε από την ομάδα που θα θελήσει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ο άνθρωπος κλειδί

Αξίζει να σημειωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» καθοριστικό ρόλο στην επικείμενη συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ παίζει ο Τούρκος ατζέντης Αταλάι Μουτλού που πριν από μερικές εβδομάδες είχε παίξει σημαντικό ρόλο και στην ολοκλήρωση της συμφωνίας της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ΜΕ ΤΟΝ Φρανκ Αρνεσεν, αφού αυτός είχε φέρει τον Δανό αθλητικό διευθυντή στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...