Αν ήξερε ο Ιβάν…

Από inpaok.com: Την ίδια ώρα που ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει αποφασισμένος να έρθει σε ανοιχτή ρήξη με όσους εξυπηρετούν τα συμφέροντα της Αθήνας, άνθρωποι που εργάζονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φροντίζουν να αυξάνουν τον αριθμό των συνεργατών της ΠΑΕ με συμφέροντα της Αθήνας.
Πηγή: inpaok.com
Αν ήξερε ο Ιβάν…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ανάγκες του επίσημου σαιτ της και την έκδοση των περιοδικών της, απασχολεί μήνες τώρα, τουλάχιστον 8 δημοσιογράφους από την Αθήνα που δεν κρύβουν τις οπαδικές τους προτιμήσεις για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ.

Προσφάτως στην ΠΑΕ αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία της με φωτογραφικό πρακτορείο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνεργαστούν με το φωτογραφικό πρακτορείο που έχει αποκλειστική συνεργασία με τον Παναθηναικό και τον Ολυμπιακό και έδρα την Αθήνα.

Προφανώς όλοι όσοι έχουν έδρα είναι άχρηστοι και δεν έχουν την ικανότητα να συνεργαστούν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ αντίθετα όσοι έχουν έδρα την Αθήνα είναι εξαιρετικοί στη δουλειά τους και... δικαιωματικά κερδίζουν το ψωμί τους από τον Δικέφαλο του Ιβάν Σαββίδη.

Χρήματα άλλωστε υπάρχουν και στο κάτω κάτω της γραφής δεν μας πέφτει λόγος για το που θα διατεθούν. Έτσι κι αλλιώς στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν επαγγελματίες. Αντίθετα στην Αθήνα... περισσεύουν. Και γιατί να στηριχθεί η τοπική οικονομία σε μια εποχή κρίσης; Γιατί να δοθούν χρήματα στην Θεσσαλονίκη και να μην δοθούν στην Αθήνα για να γίνουν και οι ανάλογες -προσωπικές- σχέσεις;

Σύντομα και οι προμήθειες της ΠΑΕ θα γίνονται από την Αθήνα και γενικότερα το σύστημα θα το ελέγχει η Αθήνα. Και ο μεγαλομέτοχος θα μάχεται το σύστημα την ώρα που στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνεργάζονται στενά με ότι εκφράζει το σύστημα.

Διαβάστε ακόμη...